Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γυναικεία Υπόθεση: Τελευταία καλοκαιρινή συναυλία Μαρινέλλα – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία στο θέατρο Πέτρας στις 5 Σεπτεμβρίου

Ολοκληρώνουν  το συναυλιακό τους καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στην Πετρούπολη

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους συναυλίες στην Αθήνα, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο με περισσότερους από 7.000 θεατές, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

 

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή για τις συναυλίες που ακολούθησαν  σε όλη την Ελλάδα, όπου ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό που τις καταχειροκρότησε στα κατάμεστα θέατρα που εμφανίστηκαν και απέδειξαν πως η "Γυναικεία Υπόθεση" είναι.. υπόθεση όλων!!

 

Ο κύκλος αυτός των τόσο πετυχημένων καλοκαιρινών συναυλιών τους θα <κλείσει>, στην Αθήνα, με μια μεγάλη συναυλία στη Πετρούπολη, στο θέατρο Πέτρας,  την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

 

Τρείς ‘μεγάλες κύριες’ του Ελληνικού τραγουδιού ,τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ένωσαν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους. 

 

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία,  κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έκαναν  το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, μάγεψαν το κοινό τους που είχε την  ευκαιρία , να τις απολαύσει  σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο , που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού . 

 

Δίπλα τους έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς.

Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και  Θανάσης Βασιλάς.

 

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη <μύθος>. Mε τις  αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.  

 

Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες,  θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού. 

 

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό. 

 

Μαρινέλλα, Βιτάλη και  Γλυκερία : «Γυναικεία Υπόθεση»!

Μία τελευταία καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9μμ!

 

 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 www.ticketservices.gr

 

 Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 

 

Τηλ κέντρο 210 7234567

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9.00 μ.μ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ :15ε
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ