Ρεσεψιονίστ & κουμανταδόρος σε ξενοδοχείο έγινε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Εμπνεύστηκε από τον ρόλο του στο «Κόκκινο Δωμάτιο»

Ο λόγος για τον Φώτη Σπύρο ο οποίος αποφάσισε φέτος και μετά από 25 χρόνια να μην κάνει περιοδεία με κάποιο θέατρο, αλλά να ασχοληθεί με την οικογενειακή πανσιόν που αποτελείται από 8 ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Εύβοια

«Αλλάζω λάμπες, βιδώνω, λαδώνω και, αν χρειαστεί, βάφω κιόλας. Νιώθω πολύ ήρεμος εδώ, στον Αγιόκαμπο. Έχω τη θάλασσα στα πόδια μου, πηγαίνω καθημερινά για ψάρεμα και ευχαριστώ τον θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω ένα καλοκαίρι χωρίς θεατρικές υποχρεώσεις και περιοδείες. Αν χρειαστεί κάνω και τον ρεσεψιονίστ. Εξυπηρετώ τον κόσμο που έρχεται και οι περισσότεροι, όταν με βλέπουν μου λένε το ίδιο πράγμα: “Μοιάζετε πολύ με τον ηθοποιό…”. Πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη φράση τους, παραδέχομαι ότι είμαι, όντως, αυτός ο ηθοποιός», είπε ο Φώτης Σπύρος στην Espresso.

Ο ηθοποιός κατά το παρελθόν είχε προκαλέσει σάλο όταν, στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια, είχε δηλώσει πως θα παντρευόταν με τον 21χρονο τότε σύντροφό του στη Νέα Υόρκη.

«Εγώ πάντα πήγαινα και με άντρες και με γυναίκες, έχω και γιο 17 χρονών. Δεν το ήξερε κανένας, είχα αποφασίσει να το κρύψω. Δεν ήθελα, δε γούσταρα. Τώρα μένει μαζί μου, έμενε με τη μάνα του. Δεν ήθελα να τον γνωρίσει κανένας, τον έκανα (όταν ήμουν) 23 ετών. Δεν παντρεύτηκα ποτέ, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα του και τον έχω αναγνωρίσει», είχε πει στον αέρα της εκπομπής.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ