O ήρωας της ημέρας: έσωσε τον 2χρονο αδελφό του αγοράκι 10 ετών - αντέγραψε σκηνή με τον Ντουέιν Τζόνσον  

Είχε δει την ταινία πριν από μια εβδομάδα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ρόσβιλ του Μίσιγκαν όταν ο 10χρονος Τζέικομπ Ο’ Κόνορ είδε τον 2χρονο αδελφό του, ο οποίος είχε διαφύγει της προσοχής της γιαγιάς του, να είναι μέσα στην πισίνα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Το αγόρι, αντί να πανικοβληθεί ή να φωνάξει βοήθεια, θυμήθηκε μια σκηνή από την αγαπημένη του ταινία San Andreas όπου ο Ντουέιν Τζόνσον κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στην κόρη του.

«Στην αγαπημένη μου ταινία, San Andreas, έκαναν καρδιακές μαλάξεις στο σημείο που έγινε ο σεισμός και το τσουνάμι και το κορίτσι πνιγόταν... Αυτό κάνουν στις περισσότερες ταινίες. Πρώτα προσπαθούν να σώσουν τον άνθρωπο και αν αυτό δεν πιάσει τότε πηγαίνουν και φωνάζουν κάποιον» είπε ο ίδιος. 

 

Αμέσως βούτηξε και έβγαλε τον αδερφό του από το νερό και άρχισε να του κάνει μαλάξεις μέχρι που βγήκε λίγο νερό από τους πνεύμονές του, ενώ στη συνέχεια το μικρό αγόρι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και πλέον είναι σώος και αβλαβής.

Η μητέρα του 10χρονου, Κρίστα Ο’ Κόνορ, δήλωσε στο BBC: «Έχω χάσει πραγματικά τα λόγια μου. Έχω μείνει έκπληκτη από τον Τζέικομπ. Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανη για αυτόν». 

Η ίδια αποκάλυψε στο βρετανικό δίκτυο ότι ο Τζέικομπ δεν πιστεύει ότι έκανε κάτι το εξαιρετικό αλλά αντέδρασε «φυσιολογικά».

Ο Ντουέιν Τζόνσον ενημερώθηκε για την ιστορία και συνεχάρη τον 10χρονο ήρωα στο twitter του γράφοντας: «Ουάου! Υπέροχη ιστορία... Είσαι ένας πραγματικός ήρωας. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσένα» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ