Top Woman η πιο τυχερή νοσοκόμα του κόσμου: Κέρδισε 758 εκ. δολάρια το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Powerball

Τα τελευταία 32 χρόνια η Γουάντσικ εργαζόταν σε ένα νοσοκομείο στο Σπρίνγκφιλντ.

H τύχη χαμογέλασε  σε  μία γυναίκα από τη Μασαχουσέτη η οποία κέρδισε 758 εκατ. δολάρια στο Powerball.

Πρόκειται, σύμφωνα με το αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, για το δεύτερο μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία του αμερικανικού τυχερού παιχνιδιού και για το μεγαλύτερο ποσό που κερδίζει ένα άτομο.

Τον Ιανουάριο του 2016 το τζακ ποτ του Powerball είχε φτάσει το ποσό ρεκόρ του 1,6 δισ. δολαρίων, το οποίο τελικά είχαν μοιραστεί τρεις υπερτυχεροί σε Φλόριντα, Καλιφόρνια και Τενεσί, λαμβάνοντας έκαστος περίπου 530 εκατ. δολάρια.

Μια 53χρονη νοσοκόμα από το Τσίκοπι είναι η μεγάλη και μοναδική νικήτρια του τζακ-ποτ του αμερικανικού λότο, αφού με έναν απλό λαχνό κέρδισε περισσότερα από 750 εκατομμύρια δολάρια!

 
Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό όλων των εποχών που έχει μοιράσει το παιχνίδι σε έναν τυχερό.

«Τους τηλεφώνησα και τους είπα ότι δεν θα ξαναπάω στη δουλειά », είπε χαρακτηριστικά  η τυχερή νοσοκόμα  

“Ήθελα να τελειώνω μ' αυτό και μετά όλοι να με αφήσουν ήσυχη”, τόνισε  η 53χρονη  που έχει δύο μεγάλα παιδιά, μια κόρη ηλικίας 31 ετών και έναν 26χρονο γιο. 

Η Γουάντσικ έμαθε ότι κέρδισε όταν μια συνάδελφός της τής είπε να κοιτάξει τον λαχνό της την ώρα που σχολούσε από τη δουλειά της. 

«Της είπα: ξέρω ότι δεν θα είμαι εγώ, είναι όνειρο θερινής νυκτός", είπε, προσθέτοντας ότι "έπαθε σοκ” όταν κατάλαβε ότι κρατούσε στα χέρια της το... μαγικό χαρτάκι.

Ο τυχερός λαχνός πουλήθηκε σε ένα παντοπωλείο στο Τσίκοπι, που απέχει περίπου 145 χιλιόμετρα από τη Βοστόνη. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σκοπεύει να δωρίσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα το βραβείο των 50.000 δολαρίων που θα λάβει επειδή πούλησε το νικηφόρο δελτίο.

Η Γουάντσικ αποφάσισε να σταματήσει να δουλεύει αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα ξοδέψει τα πολλά εκατομμύρια που έχει πλέον στη διάθεσή της.

Οι πιθανότητες να έχει ένας λαχνός και τους έξι αριθμούς που κερδίζουν είναι μία στα 292,2 εκατομμύρια. 

Από τις 10 Ιουνίου, όταν ένας άνδρας από την Καλιφόρνια κέρδισε 447,8 εκατομμύρια, δεν είχε βρεθεί νικητής στις κληρώσεις του Powerball.

Τα συνολικά της κέρδη θα δοθούν σε 30 δόσεις, μέσα στα επόμενα 29 χρόνια.

Η Βάντζικ μιλώντας για το προηγούμενο βράδυ είπε ότι “το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σκεφτόμουν -Ποτέ δεν πρόκειται να είμαι εγώ. Είναι απλώς ένα όνειρο που πάντα είχα”. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ