Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Και επίσημα υποψήφιος της κεντροαριστεράς ο Γιώργος Καμίνης

Ο Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. 

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου, υπό διαμόρφωση, πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, ανακοίνωσε και επισήμως ο Δημάρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η χώρα έχει ανάγκη από μια ριζική αλλαγή πολιτικού προσανατολισμού, που μόνον μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη μπορεί να εγγυηθεί. Γιατί αυτή η παράταξη υπήρξε πάντοτε η πιο γόνιμη μήτρα των μεγάλων αλλαγών στη χώρα μας, με γνώμονα την ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών. Μόνο μια τέτοια παράταξη μπορεί σήμερα να είναι αυθεντικά λαϊκή, χωρίς τον λαϊκισμό που χαρακτηρίζει την κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά και γνήσια πατριωτική, χωρίς να αποπνέει τον συντηρητισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μάταια η ίδια προσπαθεί να συγκαλύψει».

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε: «Έχω ήδη εκπροσωπήσει νικηφόρα την παράταξή μας, σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν και με διαφορετικό, κάθε φορά, αντίπαλο. Επικρατήσαμε, γιατί ήμασταν ενωμένοι. Ενωμένη συνεπώς, η παράταξή μας θα γίνει και πάλι μεγάλη, για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διακυβέρνηση της χώρας, και όχι να αποτελέσει ένα δευτερεύον συμπλήρωμα στα σχέδια των άλλων» .

Ο κ. Καμίνης θα συναντηθεί στις 4 το απόγευμα με τη Φώφη Γεννηματά, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον για την ηγεσία του νέου φορέα έχει εκδηλώσει επίσημα εκτός από τον Γ. Καμίνη και ο Γ. Ραγκούσης ενώ φημολογείται ότι υποψηφιότητα θα θέσει και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ