www.star.gr: Με Travolta και De Niro στη Σκύρο ο Αλιάγας

Ραντεβού στη Σκύρο έκλεισε με τον Robert De Niro και τον John Travolta o Νίκος Αλιάγας, που δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε συνέντευξη από τους δύο σταρ πριν από μερικές ημέρες! Στο blog της η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου «ανέβασε» φωτογραφίες των τριών ανδρών την ώρα της συνέντευξης, με φόντο τα νερά των Σποράδων, αλλά και περιέγραψε την συνάντηση.

Ραντεβού στη Σκύρο έκλεισε με τον Robert De Niro και τον John Travolta o Νίκος Αλιάγας, που δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε συνέντευξη από τους δύο σταρ πριν από μερικές ημέρες!

Στο blog της η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου «ανέβασε» φωτογραφίες των τριών ανδρών την ώρα της συνέντευξης, με φόντο τα νερά των Σποράδων, αλλά και περιέγραψε την συνάντηση.

«Ο διάσημος Έλληνας δημοσιογράφος, superstar της γαλλικής τηλεόρασης και παθιασμένος πρεσβευτής της ομορφιάς της πατρίδας του Νίκος Αλιάγας φτάνει στον Μύλο του Μπαλαμπάνη και ρωτάει τη νέα ιδιοκτήτρια κυρία Φλώρα Σβολάκου: "θα έρθω σε λίγη ώρα με μία παρέα για να δοκιμάσουμε τη σκυριανή κουζίνα σας. Θα ήθελα εκείνο το τραπέζι σας παρακαλώ να το κρατήσετε για το γεύμα και αυτό εδώ που έχει φόντο την συγκλονιστική παραλία σας για να στήσουμε κάμερες και να πάρω από κάποιους διάσημους ηθοποιούς συνεντεύξεις για την προβολή της χώρας μας"», αναφέρει η Ειρήνη Νικολοπούλου.

 

Δείτε τις φωτογραφίες από το blog της Ειρήνης Νικολοπούλου!

Πηγή: www.star.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ