Τρόμος σε αυτοκινητόδρομο: Φορτηγό γκρεμίζει γέφυρα με πινακίδες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιάζει σκηνή από ταινία καταστροφής, αλλά είναι αληθινή και συνέβη σε αμερικανικό αυτοκινητόδρομο.

Το video αυτό το ποστάρισε κάποιος Carlos Escobedo στο Facebook κι έκανε 13 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 24 ώρες.

Μοιάζει σκηνή από ταινία καταστροφής, αλλά είναι αληθινή και συνέβη σε αμερικανικό αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με το KTRK News, το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστη διαπολιτειακή highway του Houston, στο Texas των ΗΠΑ, ;όπως αναφέρει το drive.gr.

Δεν είναι γνωστή η τύχη του οδηγού του φορτηγού, αλλά η γέφυρα με τις πινακίδες είναι σίγουρα νεκρήεπιτόπου. Η εικόνα του φορτηγού να πηγαίνει απτόητο προς την καταστροφή είναι σίγουρα ανατριχιαστική, όπως και ο θόρυβος από τα μέταλλα που λυγίζουν και σπάνε.

Το ανεξήγητο είναι ότι ο οδηγός του φορτηγού αγνόησε τα σήματα που βλέπουμε να του κάνουν οι επιβάτες του αυτοκινήτου, που τράβηξαν και το video. Εξίσου ανεξήγητο είναι και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο με την κάμερα έμεινε τόσο κοντά στο φορτηγό ενώ θα έπρεπε ο οδηγός του να είχε φανταστεί την έκταση της καταστροφής και την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Και δεν ήταν ο μόνος ριψοκίνδυνος (ή ανόητος), αφού γύρω στο 28” βλέπουμε να εμφανίζεται στο πλάνο ένα λευκό SUV που κάνει απελπισμένο ελιγμό για να αποφύγει την πεσμένη γέφυρα.

Τώρα, το αν η καταστροφή θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν υπήρχε το σιδερένιο ικρίωμα και το φορτηγό χτυπούσε στην τσιμεντένια γέφυρα που ακολουθούσε αμέσως μετά, το αφήνουμε να το κρίνετε εσείς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ