Το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 2/9 ετοιμάζει ευχάριστες αλλαγές για τα ζώδια

Δες πως θα σε επηρεάσειτην πρόβλεψη σου…

Ένα εκρηκτικά θετικό Τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα και του Ουρανού στον Κριό πραγματοποιείται την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2017, φέρνοντας απρόσμενα χαμόγελα, δυναμισμό και απερίγραπτο πάθος!

Μπορεί κάποια γεγονότα να μας ξαφνιάσουν, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι απόλυτα θετικά!

Αν περιορίσουμε τάσεις εγωκεντρισμού, επιπόλαιης ορμητικότητας και υπεραισιοδοξίας, μπορούμε να απολαύσουμε τις μέρες αυτές ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις, αρκεί να τολμήσουμε ουσιαστικά και να δραστηριοποιηθούμε γρήγορα, όπως δημοσιεύει το oroskopos.gr.

Αρπάζουμε δυναμικά τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και κατακτούμε την επιτυχία, που θέλαμε!

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) του 3ου δεκαήμερο.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Ερωτικές ευκαιρίες και επιτυχίες θα έρθουν και σίγουρα με οποιονδήποτε τρόπο θα περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την περίοδο! Μην φέρεσαι παρορμητικά και απόλαυσε μετρημένα τα δώρα που θα έρθουν ξαφνικά στον Έρωτα!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις την ευκαιρία τώρα να βελτιώσεις θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Συγκράτησε ξεσπάσματα και απολυτότητα. Το ερωτικό παθιασμένο παρελθόν, με κάποιο τρόπο επιστρέφει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ευχάριστα νέα, μηνύματα, συναντήσεις, τηλεφωνήματα και ειδήσεις έρχονται! Δραστηριοποιείσαι κοινωνικά, αλλά περιόρισε την υπερβολικά επαναστατική σου διάθεση και βγες κερδισμένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και προχωράς με τόλμη, να κατακτήσεις ότι επιθυμείς σε έρωτα και χρήμα! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, αρκεί να τολμήσεις να τις αρπάξεις!

ΛΕΩΝ: Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να απολαύσεις ιδιαίτερα ευχάριστα γεγονότα και ξαφνικές χαρμόσυνες καταστάσεις! Το πάθος και η δύναμη σου, ακτινοβολεί και δεν αφήνει κανένα αδιάφορο! Απέφυγε μόνο παρορμητικές κινήσεις και θα είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δραστηριοποιήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις αυτήν την περίοδο! Ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά λόγω κάποιων απρόσμενων θετικών καταστάσεων και γεγονότων! Τόλμησε να εμπιστευτείς την ανεπτυγμένη διαίσθηση σου!

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται νέες σημαντικές γνωριμίες και οι φιλίες σου ενδυναμώνονται αυτήν την περίοδο! Θα έχεις μία απρόσμενη ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρο, αρκεί να μην είσαι επιπόλαιος και υπερβολικά παρορμητικός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δραστηριοποιηθείς ορθά και χωρίς ίχνος εγωισμού, θα καταφέρεις πολλά στην καριέρα! Απέφυγε ξεσπάσματα και άρπαξε ευκαιρίες για να διαπρέψεις κοινωνικά και επαγγελματικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος για δυναμικές και τολμηρές αποφάσεις και για αρχίσεις την δράση, αφού η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη! Πες ναι άφοβα σε μία πρόταση για ταξίδι ή οποιαδήποτε άλλη έξοδο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ερωτική σου διάθεση είναι «στο κόκκινο» και αυτό ενισχύει την γοητεία και τον μαγνητισμό σου! Χωρίς απαιτήσεις και εγωκεντρισμό, κέρδισε αυτά που θες σε έρωτα και χρήμα, αυτήν την περίοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήρθε η στιγμή να κάνεις όλες τις θετικές δυναμικές αλλαγές που επιθυμείς στην συντροφική σου ζωή! Μην επικεντρωθείς μόνο τις δικές σου ανάγκες, αλλά και του άλλου και θα δεις ότι θα λειτουργήσει υπέρ σου!

ΙΧΘΥΣ: Η καθημερινότητα γεμίζει με ξαφνικές ευχάριστες καταστάσεις και γεγονότα! Αν δραστηριοποιηθείς σωστά και προσγειωμένα σε εργασία και υγεία, τα αποτελέσματα θα είναι απρόσμενα θετικά για σένα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ