15χρονος από την Κρήτη έβγαλε το μάτι 29χρονου για ασήμαντη αφορμή

Ο ανήλικος παρουσιάστηκε μόνος του μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Την επιμέλεια του 15χρονου που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά στο μάτι έναν 29χρονο, αναλαμβάνει η υπηρεσία ανηλίκων με απόφαση εισαγγελέα.

Το περιστατικό είχε συμβεί στον Σκοινιά του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όταν ο 15χρονος επιτέθηκε και με αντικείμενο που κρατούσε στο χέρι του τραυμάτισε σοβαρά έναν 29χρονο στο μάτι.

Ο 15χρονος μαζί με έναν συγγενή του είχαν πει ενώ βρισκόταν σε ένα μαγαζί της περιοχής ότι ο 29χρονος είχε βάλει φωτιά στον στάβλο τους. Το έμαθε αυτό ο 29χρονος και πήγε έξω από το σπίτι του ανήλικου να του ζητήσει τον λόγο επειδή τον κατηγορούσε. Εκεί υπήρξε έντονος διαξιφισμός με αποτέλεσμα ο 15χρονος να πιάσει στο χέρι ένα αντικείμενο και με αυτό να τραυματίσει πολύ σοβαρά στο μάτι τον 29χρονο, όπως μεταδίδει το flashnews.gr.

Μετά το περιστατικό η αστυνομία είχε συλλάβει 4 άτομα 18, 46, 48, και 49 εκ των οποίων ο ένας ήταν ο πατέρας του 15χρονου και ο 18χρονος ο αδερφός του.

Ο 15χρονος διέφευγε τη σύλληψη. Ο ανήλικος παρουσιάστηκε μόνος του μετά την παρέλευση του αυτοφώρου καιπέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να αναλάβει την επιμέλεια του 15χρονου η υπηρεσία ανηλίκων της Εισαγγελίας Ηρακλείου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ