Η Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά: είμαστε ευτυχισμένοι με τον Πρίγκιπα Χάρρυ μαζί & ερωτευμένοι – φωτό

Η ηθοποιός του Suits παραδέχεται τη σχέση της και φωτογραφίζεται για το τεύχος Οκτωβρίου του Vanity Fair

Η δήλωση της 36χρονης Μέγκαν Μαρκλ πως είναι πολύ ερωτευμένη με τον Πρίγκιπα Χάρρυ αποτελεί την σοβαρότερη μέχρι στιγμής ένδειξη ότι το ζευγάρι προχωράει προς επισημοποίηση της σχέσης του.

Η ηθοποιός, μετά από ένα χρόνο φημολογίας δήλωσε: «Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει κάποια στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να πούμε ιστορίες, αλλά ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η στιγμή μας. Αυτό είναι που το κάνει τόσο τέλειο, ότι είναι μόνο για εμάς. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια σπουδαία ιστορία αγάπης.»

Η σύντροφος του πρίγκιπα που έχει κάνει πολύ λίγες επίσημες εμφανίσεις μαζί του αποκάλυψε επίσης πως γνωρίστηκαν πριν από 14 μήνες, ενώ ερωτώμενη για το κυνηγητό των φωτογράφων απάντησε: «Σίγουρα είναι δύσκολο, κάποιες μέρες είναι χειρότερες από άλλες, αλλά έχω την υποστήριξη των δικών μου και φυσικά του συντρόφου μου.», συμπληρώνοντας ότι εκείνη ξέρει τον εαυτό της.

Ο πρίγκιπας και η Μέγκαν είχαν κατορθώσει να κρατήσουν το ειδύλλιο κρυφό για 7 μήνες, μέχρι που αποκαλύφθηκε επειδή φορούσαν ασορτί βραχιόλια, κάτι που οδήγησε το παλάτι να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τη σχέση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ