Τι συμβαίνει με το «Ράδιο Αρβύλα» - Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη

Αποφασίστηκε να υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα από πέρυσι της παρουσίας του Κανάκη και της ομάδας του στο κανάλι.

Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες για την παρουσία της ομάδας του Αντώνη Κανάκη και της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι του Αμαρουσίου, από όπου προβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια. Μιλώντας με ιθύνοντες του ΑΝΤ1, το Peoplegreece, λύνει το γρίφο για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Το δεδομένο είναι πως μετά από συζητήσεις του Γιάννη Λάτσιου με τον Αντώνη Κανάκη τις προηγούμενες εβδομάδες, αποφασίστηκε να υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα από πέρυσι της παρουσίας του Κανάκη και της ομάδας του στο κανάλι, με βασικό στόχο να είναι στον αέρα κάθε Δευτέρα.

Απλά η εκπομπή που θα παρουσιάζουν σε εβδομαδιαία βάση θα είναι ένα νέο κόνσεπτ με νέο όνομα. Θα είναι μια σχολιαστική και πάλι σατυρική εκπομπή που θα θυμίζει πολύ στο περιεχόμενο, το ύφος και την αισθητική το Ράδιο Αρβύλα, αλλά θα είναι ένα καινούργιο κόνσεπτ που θα προβάλλεται στην ώρα του Ράδιο Αρβύλα, όπως δημοσιεύει το peoplegreece.com

Το Ράδιο Αρβύλα ωστόσο όπως το ξέραμε και με τον ίδιο τίτλο κάποιες Δευτέρες τη σεζόν (πιθανότατα μια φορά το μήνα) θα αντικαθιστά το νέο κόνσεπτ για το οποίο ακόμα δεν υπάρχει σαφή εικόνα και όνομα εκπομπής.

Γιατί ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και παραγωγός σε συνεννόηση με το διευθυντή προγράμματος και επικοινωνίας του ομίλου προχώρησαν σε μια τέτοια συμφωνία;

Η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης από πέρυσι έχει εκφράσει πως αυτό που βλέπει ο κόσμος στον αέρα μέσα από το Ράδιο Αρβύλα έχει τεράστιο όγκο δουλειάς που είναι δύσκολο να διεκπεραιωθεί όπως θέλει η ομάδα ώστε να μπορεί να βγαίνει σε εβδομαδιαία βάση. Το νέο κόνσεπτ ενδεχομένως θα έχει μικρότερες απαιτήσεις σε παραγωγή βίντεο και αυτό θα καθιστά εφικτή την εβδομαδιαία συχνότητα που επιθυμεί ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπεύθυνων του σταθμού, όλα αυτά θα οριστικοποιηθούν μέσα στο επόμενο 20ήμερο και προβλέπεται αρχές Νοεμβρίου το νέο κόνσεπτ του Κανάκη και της ομάδας του να είναι στον τηλεοπτικό αέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ