Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις φωτογραφίες με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδη απάντησε σε επικρίσεις που δέχτηκε από δημοσιεύματα του Τύπου.

Για την παρουσία του σε προεκλογική εκδήλωση του CDU και τις φωτογραφίες δίπλα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η selfie με την Άνγκελα Μέρκελ και το τετ α τετ με τον Σόιμπλε

"Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η κατηγορία, δηλαδή είναι μεμπτό ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι προσκεκλημένος σε μία από τις πιο κλειστές συγκεντρώσεις που έκανε ενόψει εκλογών το αδελφό της ΝΔ κόμμα το CDU. Ή είναι μεμπτό, που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε να συνομιλεί με στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης και του γερμανικού κοινοβουλίου. Αυτό είναι μεμπτό; Αν είναι εχθρός μας η Γερμανία να το πούμε, να μην πηγαίνει εκεί ο Πρωθυπουργός ο κ.Τσίπρας, να μην πηγαίνει ο υπουργός Άμυνας ο κ. Καμμένος και να ξεκινήσουμε τον πόλεμος στους Γερμανούς. Εγώ ήξερα ότι οι Γερμανοί είναι εταίροι μας στην ΕΕ, συνομιλούμε με την κυβέρνηση αυτή, συνομιλεί η κυβέρνηση μας και δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό για το οποίο πρέπει να απολογηθώ" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή επικρίσεις που δέχτηκε από δημοσιεύματα του Τύπου.

Και συνέχισε λέγοντας: "Εγώ δεν είμαι από αυτούς που έλεγαν 'go back κυρία Μέρκελ' ούτε 'τέταρτο Ράιχ'. Άρα αν κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για το αν συναντιούνται με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε είναι αυτοί που κορόιδευαν τον ελληνικό λαό. Εγώ, έχω πει από την αρχή ότι είμαστε μέλη της ΕΕ, θέλω να μείνουμε μέλος της ΕΕ, θέλω να τηρήσουμε το πρόγραμμα και να βγούμε στις αγορές και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτό έχω πει, για αυτό με έχουν ψηφίσει".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ