Σοφία Χατζηπαντελή: η Ελληνοκύπρια που κάνει καριέρα μοντέλου χάρη στα εκκεντρικά φρύδια της

Είναι υποστηρίκτρια του body positive κινήματος #unibrow.

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν δίνει σημασία στην γνώμη των άλλων για την εμφάνισή της και προσπαθεί να εμπνεύσει τους 50.000 ακολούθους της στο instagram να κάνουν ότι θέλουν με το σώμα τους και το πρόσωπό τους.

Τα υπερμεγέθη φρύδια της συχνά γίνονται αντικείμενο έντονων αρνητικών κριτικών, εκείνη όμως δηλώνει:

«Δεν το κάνω για να δείξω στους ανθρώπους τα φρύδια μου, το κάνω περισσότερο για να δείξω στους ανθρώπους πως μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις επιλογές τους. Προσωπικά θεωρώ ΄πως το πρόσωπο μου δείχνει καλύτερο έτσι. Κάποιοι διαφωνούν και είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν επιδιώκω να πείσω κανέναν να ακολουθήσει κάποιο είδος μόδας, απλά λέω αν μου αρέσει αυτό, άφησε με να με να μου αρέσει. »

 

COMMENT WHAT YOU THINK I SHOULD POST MORE OF

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

Το μοντέλο επισημαίνει πως το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ης είναι κληρονομικό από την μαμά της:

«Αν είσαι σε μια οικογένεια όπου τα αδέρφια και ο πατέρας σου έχουν όμορφα φρύδια νιώθεις υποχρέωση να έχεις δυνατά φρύδια» και συμπληρώνει «Είδα ένα βίντεο το οποίο έδειχνε πώς να βάφεις τα φρύδια σου. Το προσπάθησα και τα θαλάσσωσα. Ο αδερφός μου με είδε και μου είπε, «κατά έναν περίεργο τρόπο σου πάνε» 

 

New YouTube video click the link in my bio to watch it

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

Το να έχεις το «μονόφρυδο» σε μια εποχή που προβάλλει και εμμένει στα τέλεια φρύδια είναι κάτι σαν βλασφημία, τουλάχιστον στον κόσμο του ίντερνετ. 

«Πιστεύω πως είναι περίεργο το γεγονός ότι οι άνθρωποι περνάνε ώρες γεμίζοντας τα φρύδια τους, δεν είναι ότι το μισώ, ωστόσο γίνονται έξαλλοι όταν εγώ δεν γεμίζω τα δικά μου τα αφήνω όπως είναι. Και εγώ αλλά και τα κορίτσια που γεμίζουν τα φρύδια τους προσπαθούμε να υπηρετήσουμε τον ίδιο σκοπό στον χώρο της ομορφιάς με διαφορετικό τρόπο. Με ενοχλεί όταν καταδικάζουν τον έναν τρόπο και αποθεώνουν τον άλλο.»

Το μοντέλο δεν σχεδιάζει να αλλάξει άμεσα το σχήμα των φρυδιών της, όσο και αν αυξάνονται οι haters. 

«Θέλω να σιγουρευτώ πως δεν καθορίζομαι από την παρούσα εμφάνιση μου. Βλέπω τα φρύδια μου όπως θα έβλεπα το eyeliner ή το κόκκινο κραγιόν. Σε πέντε χρόνια νομίζω πως θα κοιτάζω πίσω και θα λέω, πως αυτή ήταν μια κουλ περίοδος. Ωστόσο, μέχρι οι άνθρωποι να αρχίσουν να δέχονται τους γύρω τους με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, δεν νιώθω έτοιμη να τα βγάλω.»

 

Labor Day ?? shoutout to everyone puttin' in work to make this country what it is today - be the change you wish to see in the world. ?

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ