Μαρία Σαράποβα - έτοιμη η αυτοβιογραφία της : «Η κοντρα με την "σκύλα" Σερένα Γουίλιαμς & το ντόπινγκ - σαν σκουλήκι στο μυαλό»

H αθλήτρια την άνοιξη του 2016 σε έκτακτη συνέντευξη τύπουείχε παραδεχτεί δημοσίως πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αύριο θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της Μαρίας Σαράποβα με τίτλο «Unstoppable: My life so far» και μεταξύ άλλων η Ρωσίδα αθλήτρια αναφέρεται στην ιστορία με το ντόπινγκ, που την κράτησε για αρκετό καιρό μακριά από τα κορτ.

Η διάσημη αθλήτρια φέρεται να είπε: «Ήταν σαν να μπήκε ένα σκουλήκι στο μυαλό μου, το χειρότερο είδος. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Όποιον και αν συναντούσα, σκεφτόμουν: νομίζει ότι είμαι μια απάτη; Ψεύτρα; Για πρώτη φορά στη ζωή μου, ανησύχησα για το τι πιστεύουν για μένα οι άλλοι».

Στο βιβλίο της η Μαρία Σαράποβα μιλάει και για την Σερένα Γουίλιαμς και την προβληματική σχέση τους.

H αθλήτρια την άνοιξη του 2016 σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει είχε παραδεχτεί δημοσίως πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η τενίστρια αποκάλυψε πως επί 10 χρόνια έπαιρνε ένα φάρμακο που της είχε συστήσει ο γιατρός της, το οποίο δεν βρισκόταν μέσα στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ