Good news: Το απαιτητικό κοινό του Conde Nast Traveller ψήφισε τα Ελληνικά ως τα καλύτερα νησιά στον κόσμο

Ύψιστη διάκριση για την Ελλάδα από το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό του κόσμου

Με σημαντικές διακρίσεις, σε δύο διαγωνιστικές διαδικασίες, που διοργάνωσαν καταξιωμένα περιοδικά του κλάδου στο Λονδίνο τιμήθηκε η χώρα μας, η οποία είχε άλλη μια εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική χρονιά στις αγορές της Αγγλίας και της Ιρλανδίας.

 

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΤ, οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού «Conde Nast Traveller», ψήφισαν στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων 20th Annual Reader's Travel Awards, τα ελληνικά νησιά, ως τον κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως για το 2017 στην κατηγορία «Best islands in the word / Favourite islands», μία θέση πιο πάνω από τα περσινά αποτελέσματα όπου η Ελλάδα είχε έρθει δεύτερη.

 

Την δεκάδα συμπλήρωσαν τα νησιά: Βαλεαρίδες Νήσοι, Σικελία, Μαλδίβες, Κοχ Σαμούι, Μπαλί, Σεϋχέλλες, Μάλτα, Σαρδηνία, Αγία Λουκία. 

 

Παράλληλα, η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η δεύτερη καλύτερη χώρα στον κόσμο για διακοπές, στην κατηγορία «Best countries in the world / Favourite countries», με την Ιταλία να της κλέβει την περσινή πρωτιά και να ακολουθούν κατά σειρά ΗΠΑ, Γαλλία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Αυστραλία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Καναδάς. 

 

Τέλος, η Ελλάδα ανακηρύχτηκε, δεύτερος «Καλύτερος Προορισμός για Οικογενειακές Διακοπές» («Star Destination for Family Holidays») στα βραβεία των Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων και επαγγελματιών του τουρισμού Star Awards 2017, που διοργανώνει επί μία και πλέον 20ετία το travel trade περιοδικό «Travel Bulletin», με πρώτη την  Ισπανία και στη συνέχεια τις χώρες/προορισμούς: Μαγιόρκα, Φλόριντα, Ντουμπάι, Κύπρος. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ