Ζώδια: Σε σχέση ή free; Διάβασε τις προβλέψεις για τα ερωτικά σου

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

ΚΡΙΟΣ

Εκτός του ότι η είναι Παρασκευή, ο ενθουσιασμός και το κέφι σου θα εκτοξευθούν εξ αιτίας του εξαγώνου της Αφροδίτης με το Δία απέναντί σου. Η διάθεσή σου για ερωτικά παιχνίδια και περιπέτειες θα είναι μεγάλη και εφ’ όσον είσαι δεκτικός/η, όλα είναι πιθανά. Άπλωσε το χέρι σου και πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Έλεγξε όμως το ταμπεραμέντο σου και μην υποτιμήσεις κανένα πρόσωπο, γιατί εκεί θα διαπιστώσεις ότι όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα. Αν ψάχνεις κάτι προσωρινό για να περάσεις καλά, θα το βρεις εύκολα, αν αναζητάς κάτι πιο αξιόλογο, θα δυσκολευτείς λίγο. Έχε υπόψη σου πάντα ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό.
Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τον εγωκεντρισμό σου γιατί με τις πολλές απαιτήσεις προς το ταίρι σου θα χαλάσεις ένα όμορφο, ερωτικό κλίμα. Αν δε θέλεις να συμβεί αυτό, προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του θέση και μην το παίρνεις φαλάγγι. Κάθε υπερβολή φέρνει ανεπιθύμητα αποτελέσματα, όπως αναφέρει το astrology.gr

ΤΑΥΡΟΣ

Με την κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, να κάνει εξάγωνο με τον Δία, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να πετύχεις κάτι καλό στα ερωτικά σου, αρκεί κι εσύ όμως να κουνηθείς και να μην περιμένεις να έρθει έξω από την πόρτα σου. Ντύσου, καλλωπίσου και βγες από το σπίτι γιατί η τύχη καραδοκεί και δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου προκύψει μια καινούργια γνωριμία. Να είσαι πιο εξωστρεφής, να αστειευτείς, να γεμίσεις με θετική ενέργεια κι από εκεί και πέρα άσε το σύμπαν να φροντίσει για τα υπόλοιπα. Ένα πρόσωπο από τη δουλειά πάντως ίσως σου κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
Αν είσαι σε σχέση, μιζέρια, πίεση και άγχος δίνουν τη θέση τους στην ευδιαθεσία και την καλοπέραση. Θέλεις να χαλαρώσεις, να μοιραστείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου είτε μένοντας σπίτι είτε βγαίνοντας έξω το βράδυ ενώ μπορεί να το παρακάνετε και λίγο με κάποιους γευστικούς πειρασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία εκτός του ότι σε κάνει χαρούμενο/η και σου αναπτερώνει το ηθικό, ίσως αποδειχθεί και αρκετά τυχερό για τα ερωτικά σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου για να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητες μιας καινούργιας γνωριμίας. Δεν αποκλείεται να βρεις κάποιον/α που θα σου ταιριάζει κι η εξέλιξη να είναι γρήγορη, αλλά πιθανόν η ημερομηνίας λήξης του ειδυλλίου να είναι σύντομη. Ωστόσο, όσο κρατήσει θα είστε συνεχώς σε κίνηση και θα καλοπεράσεις.
Αν είσαι σε σχέση, όσο και να στενοχωριέστε και να κάθεστε να σκάτε, προβλήματα και πιέσεις πάντα θα υπάρχουν. Τουλάχιστον για σήμερα φροντίστε να τα ξεχάσετε όλα και να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Πάντως μια θετική είδηση θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει θετική όψη με τον Δία φέρνοντάς σου αρκετές ευκαιρίες για κάτι καινούργιο και όμορφο στα ερωτικά σου. Κι εδώ δεν πρέπει να αφήσεις να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός, αλλά να έχεις σωστή διάκριση, διατηρώντας το σκεπτικό «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι». Αν συνδυάσεις εύνοια και μυαλό, το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά θετικό. Επίσης, θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τις ανησυχίες σου για το αύριο και το τι θα γίνει μετά, διαφορετικά δε θα ευχαριστηθείς το σήμερα. Άφησέ τα όλα στην τύχη κι ό,τι βγει
Αν είσαι σε σχέση, εκτός από την ερωτική σου διάθεση που θα είναι μεγάλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα κέρδος οικονομικό ή μια πολύ θετική προοπτική που θα συναρπάσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Ωστόσο, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο και να μην αρχίσετε να ξοδεύετε.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει εξάγωνο με το Δία, οπότε στα ερωτικά σου έχεις την τύχη με το μέρος σου. Το μπρίο σου, το κέφι σου αλλά κι η λάμψη σου θα κτυπήσουν κόκκινο και θα είσαι το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς. Αν ήδη έχεις βρει το αντικείμενο του πόθου σου η εξέλιξη θα είναι θετική, ενώ αν είσαι σε αναζήτηση θα «πέσεις» πάνω στον κατάλληλοάνθρωπο. Φλερτ και προτάσεις θα «σκάνε» από διάφορες πλευρές, κάνοντάς σε να αισθανθείς σαν παιδί σε ζαχαροπλαστείο που δεν ξέρει ποιο γλυκό να διαλέξει, αφού όλα του φαίνονται νόστιμα.
Αν είσαι σε σχέση, μια θετική είδηση ή ευχάριστη εξέλιξη σε ένα γραφειοκρατικό ή πρακτικό σας θέμα θα σας χαροποιήσει αρκετά, αφού απ’ ό,τι θα φανεί θα ξεμπερδέψετε γρήγορα και άκοπα. Από την άλλη, ίσως αποφασίσετε μια μικρή απόδραση για το σαββατοκύριακο όπου θα περάσετε όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου στερήσει τη χαρά γι’ αυτό θα βάλεις στην άκρη ένα παράπονο ή μια μελαγχολική διάθεση που είχες και θα κοιτάξεις να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Κι επειδή η ζωή δεν είναι μόνο μιζέριες, δουλειές κι άγχη, φρόντισε να απολαύσεις και τις άλλες της πλευρές. Δεν αποκλείεται πάντως να προκύψει μια έντονη έλξη με ένα πρόσωπο που όμως δε θα είναι ελεύθερο ή θα υπάρχει ένα κόλλημα από την πλευρά του και είναι στο χέρι σου να το αγνοήσεις ή να πάρεις μια... γεύση από το μέλι.
Αν είσαι σε σχέση, ακόμα κι η ηθική ανταμοιβή από τη δουλειά σου για σένα είναι σημαντική, αφού δείχνει πόσο εκτιμάται αυτό που κάνεις, όταν μάλιστα συνοδεύεται κι από ένα μπόνους ή μια αύξηση, τότε μάλλον πετάς. Σήμερα είναι πιθανό να συμβεί κάτι ανάλογο που θα σας δώσει μια γερή ανάσα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη, δίνοντάς σου αισιοδοξία και τροφοδοτώντας σου τις ελπίδες για ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον. Θα είσαι κοινωνικός/η, διαχυτικός/η και ευχάριστος/η, κάτι που αυτόματα θα σου ανοίξει πόρτες και θα έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα. Η γοητεία σου θα είναι έντονη, οπότε κι εσύ να μην κάνεις καμία κίνηση, θα κάνουν οι άλλοι για να σε προσεγγίσουν. Το φλερτ και το παιχνίδι θα είναι σε αφθονία, ενώ δεν αποκλείεται και μια αξιόλογη γνωριμία. Αν υπάρχει ήδη ένα πρόσωπο στον ορίζοντά σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κατακτήσεις.
Αν είσαι σε σχέση, ένα νέο ενδιαφέρον που ίσως ξεκινήσετε σήμερα με το ταίρι σου ή η ένταξή σας σε μια ομάδα, εκτός του ότι θα γνωρίσετε αρκετούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα σας αναζωογονήσει και θα σας γεμίσει δημιουργική διάθεση, μπορεί να αναθερμάνει και τον έρωτά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήνεις κατά μέρος την εσωστρεφή σου διάθεση και βγαίνεις προς τα έξω με άλλον αέρα. Η αισιοδοξία που θα έχεις αλλά κι η πεποίθηση ότι τώρα είναι η ώρα να κάνεις την κίνησή σου είναι αυτά που ενδεχομένως να σε φέρουν μια ανάσα κοντά στο πρόσωπο που θέλεις. Από την άλλη, παρασυρμένος/η από το κλίμα ευφορίας, ίσως κάνεις κάποια τρελά σχέδια που όμως δεν είναι ανέφικτα. Πάντως, η πιθανότητα να ελκύσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου με κύρος ή κοινωνική ισχύ είναι πολύ μεγάλη, αν και επειδή θα ακούσεις πολλά, να κρατήσεις μια επιφύλαξη.
Αν είσαι σε σχέση, το μόνο που δε σκέφτεσαι είναι οι δουλειές κι οι λοιπές υποχρεώσεις σου, αντίθετα, ίσως σε πιάσει μια βαρεμάρα και ανυπομονείς να περάσει η ώρα, γιατί έχεις κάνει τα πλάνα σου με τον σύντροφό σου, που στην παρούσα φάση είναι σαφώς πιο διασκεδαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου, Δίας, δίνει το σύνθημα να αρχίσει το γλέντι κι εσύ θα τρέξεις πρώτος/η να σύρεις το χορό, ξεχνώντας «πρέπει» και περιορισμούς. Έχεις διάθεση για βόλτες, για να μιλήσεις, να γελάσεις, να φλερτάρεις να κάνεις ό, τι σε φτιάχνει περισσότερο και φυσικά δε θα δυσκολευτείς καθόλου, αφού το κλίμα είναι τέτοιο που τα επιτρέπει όλα και άφθονα. Μια πιθανή γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, το εξωτερικό ή από πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος ίσως αρχίσει να μεταβάλλεται ταχύτατα σε στενή επαφή που σαφώς θα έχει ερωτικό ενδιαφέρον.
Αν είσαι σε σχέση, ξέρεις να εκτιμάς τις μικρές χαρές της ζωής και τα απλά πράγματα που σε γεμίζουν ευχαρίστηση, οπότε σήμερα δε χρειάζεται να καταξοδευτείτε για να περάσετε καλά με το ταίρι σου. Καλή διάθεση έχετε, αρκετή ενέργεια έχετε, έξυπνοι είστε, βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοείσαι αρκετά με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία στα ερωτικά σου, αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να επιστρέψεις στο παιχνίδι, φρέσκος/α και ξεκούραστος/η και να το κερδίσεις κιόλας. Γι’ αυτό, δεν πρέπει να μείνεις μέσα, παράλληλα όμως να είσαι προετοιμασμένος/η, ώστε όταν εμφανιστεί η ευκαιρία να την αρπάξεις. Το σπρώξιμο άνωθεν το έχεις, αυτό που σου λείπει είναι το να χαλαρώσεις και να ζήσεις εμπειρίες μοναδικές που ενδεχομένως να μην έχουν διάρκεια, αλλά είναι έντονες. Συνέχισε να αναζητάς την ποιότητα, αλλά έχε υπόψη σου ότι ο χρυσός στις λάσπες κρύβεται.
Αν είσαι σε σχέση, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται, οπότε σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσετε και πάλι κάποια σχέδια που είχατε παγώσει. Ωστόσο, μια κόντρα θα την έχετε, αφού θα δεις ότι ο σύντροφός σου «μεγαλοπιάνεται».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοείσαι αρκετά με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία στα ερωτικά σου, αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να επιστρέψεις στο παιχνίδι, φρέσκος/α και ξεκούραστος/η και να το κερδίσεις κιόλας. Γι’ αυτό, δεν πρέπει να μείνεις μέσα, παράλληλα όμως να είσαι προετοιμασμένος/η, ώστε όταν εμφανιστεί η ευκαιρία να την αρπάξεις. Το σπρώξιμο άνωθεν το έχεις, αυτό που σου λείπει είναι το να χαλαρώσεις και να ζήσεις εμπειρίες μοναδικές που ενδεχομένως να μην έχουν διάρκεια, αλλά είναι έντονες. Συνέχισε να αναζητάς την ποιότητα, αλλά έχε υπόψη σου ότι ο χρυσός στις λάσπες κρύβεται.
Αν είσαι σε σχέση, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται, οπότε σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσετε και πάλι κάποια σχέδια που είχατε παγώσει. Ωστόσο, μια κόντρα θα την έχετε, αφού θα δεις ότι ο σύντροφός σου «μεγαλοπιάνεται».

ΙΧΘΥΕΣ

Με χαρά ξεκινάς την Παρασκευή και η διάθεσή σου θα ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, αφού όπου κι αν πας, επικρατεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, σαν να εξαφανίστηκαν με μιας τα προβλήματα και αντικαταστάθηκαν με επιτυχίες και χαμόγελα. Παρασυρμένος/η κι εσύ, δε θα σκέφτεσαι τι δεν έχεις, αλλά τι έχεις και θα αρχίσεις να το εκτιμάς περισσότερο. Με θετική σκέψη και συναισθήματα προσελκύεις και την τύχη, οπότε δεν αποκλείεται καθόλου, σε μια βραδινή σου έξοδο, να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει και θα υπάρξει αμοιβαία έλξη.
Αν είσαι σε σχέση, έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες σήμερα να σου γίνει μια πρόταση είτε από τη δουλειά σου είτε από άλλη πλευρά, που δείχνει αρκετά επικερδής, κάτι που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο/η και θα τρέξεις να το μοιραστείς με τον σύντροφό σου. Πριν όμως το πανηγυρίσετε, καλό θα ήταν να εξασφαλίσεις και κάποιες δεσμεύσεις. Επίσης, είναι πιθανό να λάβεις ένα δώρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ