Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια για σήμερα!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου...

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Δεχθείτε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση. Πότε επιτέλους θα επιστρέψει μόνιμα το χαμόγελο στα χείλη σου; Έρχονται καλύτερες μέρες!

ΤΑΥΡΟΣ: Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες. Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός αυτό το μήνα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν. Οι καινούριες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας. Επιτέλους! Όλα θα βελτιωθούν από εδώ και πέρα στον Έρωτα, όπως αναφέρει στο oroskopos.gr η  Άντα Λεούση...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δε θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Μη βάζετε διλήμματα στο σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε.

ΛΕΩΝ: Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη. Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες. Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλους σας που σας γνωρίζει πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές. Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή! Θα κάνεις το μεγάλο βήμα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δε φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούραση σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαιτείται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.

ΙΧΘΥΣ: Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούριες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές. Έρχονται μηνύματα από τα παλιά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ