Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

«Καπνός» έγιναν δυο ισοβίτες από τις φυλακές Κασσάνδρας - Δραπέτευσαν από τον... λαχανόκηπο!

Οι δύο Τούρκοι δουλέμποροι ηλικίας 33 και 24 χρόνων είχαν συλληφθεί πριν από δυο χρόνια.

Οι δύο Τούρκοι δουλέμποροι ηλικίας 33 και 24 χρόνων είχαν συλληφθεί πριν από δυο χρόνια, την ώρα που μετέφεραν μεγάλο αριθμό μη νόμιμων μεταναστών από την πατρίδα τους και είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη

Το καθεστώς κράτησης των Αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, αποδείχθηκε ιδιαίτερα… χαλαρό για δυο βαρυποινίτες δουλεμπόρους που εκμεταλλεύτηκαν τη συμμετοχή τους σε εργασίες στον... λαχανόκηπο για να γίνουν καπνός!

Οι δύο Τούρκοι δουλέμποροι ηλικίας 33 και 24 χρόνων είχαν συλληφθεί πριν από δυο χρόνια, την ώρα που μετέφεραν μεγάλο αριθμό μη νόμιμων μεταναστών από την πατρίδα τους και είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Παρά την βαριά ποινή τους, όμως, αποφασίστηκε –άγνωστο για ποιο λόγο- να την εκτίσουν στο αγροτικό κατάστημα, όπου οι συνθήκες φύλαξης δεν είναι τόσο αυστηρές όσο στις κανονικές φυλακές!

Έτσι, μετήχθησαν στην Κασσάνδρα ο πρώτος τον περασμένο Μάρτιο και ο δεύτερος τον Ιούλιο. Φαίνεται, όμως, ότι δεν άργησαν να οργανώσουν την απόδρασή τους και την κατάφεραν ξεφεύγοντας από την επιτήρηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων που επέβλεπαν τις αγροτικές εργασίες στον κήπο με τα λαχανικά!

Η απόδραση έγινε αντιληπτή στην καταμέτρηση των κρατουμένων, αλλά ήδη είχαν περάσει πολλές ώρες, με αποτέλεσμα οι δυο δραπέτες να βρίσκονται πια μακριά όταν ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ