Συγγραφέας - γιος μεγιστάνα κατηγορείται ότι σκότωσε τη φίλη με τρόπο που περιέγραφε σε βιβλίο του

Ο Λέιμπελ είχε περιγράψει έναν παρόμοιο φόνο σε ένα από τα βιβλία του.

Ο 36χρονος Μπλέικ Λέιμπελ, γιος μεγιστάνα ακινήτων στον Καναδά, κατηγορείται ότι σκότωσε την φίλη του, Ιάνα Κάσιαν σε διαμέρισμα του Λος Άντζελες και στη συνέχεια αφαίρεσε το τριχωτό της κεφαλής της, στραγγίζοντας το σώμα της από το αίμα.

Ο Λέιμπελ είχε περιγράψει έναν παρόμοιο φόνο σε ένα από τα βιβλία του.

Το πτώμα του 30χρονου μοντέλου είχε βρεθεί τον Μάιο του 2016. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η νεαρή κοπέλα είχε βασανιστεί, ακρωτηριαστεί και χτυπηθεί στο κεφάλι, ενώ πέθανε από ακατάσχετη αιμοραγία, καθώς δεν είχε μείνει άλλο αίμα στο σώμα της. Βρέθηκαν επίσης μελανιές και σημάδι από δάγκωμα στο πρόσωπό της.

Ο Λέιμπελ αντιμετωπίζει την θανατική ποινή με τις κατηγορίες του φόνου, βασανισμού και ακρωτηριασμού, τις οποίες αρνείται, όπως μεταδίδει το news247.gr

Ζούσε στο Λος Άντζελες και είχε γράψει μια σειρά ιστοριών γύρω από το ζήτημα της βίας.

Μεταξύ άλλων έργων του, έχει εκδώσει και ένα κόμικ υπό το όνομα "Syndrome", το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, ασχολείται με "όσα οδηγούν ένα άτομο να προχωρήσει σε πράξεις βίας".

Το "Syndrome", το οποίο ο Λέιμπελ διένειμε δωρεάν στην Comic-Con, αρχίζει με έναν ρεπόρτερ να στέκεται έξω από μία φυλακή στην οποία κρατείται ένας κατά συρροήν δολοφόνος, την νύχτα πριν την εκτέλεσή του.

Μεταξύ των φόνων που απεικονίζονται στο κόμικ, ένα ζευγάρι βρίσκεται δολοφονημένο με τρόπο παρόμοιο με εκείνον που οδήγησε στον θάνατο του 30χρονου μοντέλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ