Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Προσοχή στον επιπόλαιο αυθορμητισμό και στην υπερβολική αυτοπεποίθηση

Διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη! 

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου από την Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε ικανοί να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε μυστικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας. Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. 

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δε θα έχει κανένα πρόβλημα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δε λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καυγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας. 

ΛΕΩΝ: Έχει φτάσει η στιγμή που δε γίνεται να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης. Το Ζώδιο σου ευνοείται για ερωτική επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων που δε θα σας είναι ευχάριστες. 

ΖΥΓΟΣ: Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και καινούριες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο ευρύτερο τον κύκλο σας, για να προβληθείτε και να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας. Επιτέλους! Όλα θα βελτιωθούν από εδώ και πέρα στον Έρωτα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε συνεργάτες και άτομα κύρους τι έχουν να σας πουν και σεβόμενοι τις απόψεις τους θα βγείτε κερδισμένοι. Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά σας που όπως φαίνεται θα είναι και ο κύριος τομέας που σας τραβάει το ενδιαφέρον σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. Τέλος οι στερήσεις και τα προβλήματα! Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική αλλά και οικονομική ζωή! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή!

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και προετοιμάστε το έδαφος με συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, ώστε να ευνοηθεί το όποιο ξεκίνημα σας. Έρχονται μηνύματα από τα παλιά! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ