Σπύρος Σούλης - νοικοκύρης: πώς να φτιάξετε τα πιο όμορφα νεσεσέρ από ένα αντικείμενο της κουζίνας που δεν φαντάζεστε – βίντεο

Το καλοκαίρι είναι πλέον για όλους μας μια ανάμνηση και όλοι έχουμε επιστρέψει στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, ενώ και τα παιδάκια μας έχουν γυρίσει στα σχολεία και στις δικές τους δραστηριότητες.

Σας έχουμε το πιο χρήσιμο do it yourself που θα σας προετοιμάσει τέλεια (και εσάς και τα παιδιά σας) για τη νέα «σχολική» χρονιά.

 

Υλικά

Χρησιμοποιήσαμε πανάκια με μικροΐνες SANITAS, που έχουν υπέροχες υφές και χρώματα, ένα φερμουάρ και κόλλα σιλικόνης και φτιάξαμε μερικά υπέροχα νεσεσέρ, με οδηγίες από το

 

Με αυτά τα υλικά μπορείτε και εσείς να φτιάξετε νεσεσέρ για τα καλλυντικά σας, αλλά και κασετίνες για να βάζουν τα παιδάκια σας μαρκαδόρους, στυλό, μολύβια και ό,τι άλλο χρειάζονται στο σχολείο.

 

Κατασκευή

Για να φτιάξετε ένα νεσεσέρ πάρτε ένα πανί με μικροΐνες και διπλώστε το δεξιά και αριστερά αφήνοντας ένα κενό για το φερμουάρ.

Κολλήστε το φερμουάρ στις δύο άκρες, ανοίξτε το και φέρτε το μέσα έξω στο πανάκι σας. 

Διπλώστε τις τέσσερεις γωνίες και βάλτε κόλλα σιλικόνης για να σφραγιστεί καλά το νεσεσέρ. 

Γυρίστε και πάλι το νεσεσέρ, φέρνοντας το μέσα έξω, και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Tip 

Και ενώ οι περισσότερες υφασμάτινες κασετίνες αν λερωθούν με στυλό και μαρκαδόρο δύσκολα επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, τα νεσεσέρ από πανάκια μικροΐνών πλένονται πανεύκολα με λίγο νερό και απορρυπαντικό.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ