Θέλετε να το δείτε; Αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ το νέο τετράτροχο του C. Ronaldo

Ο λόγος για την ασημί Bugatti Chiron.

Ως γνωστόν, ο C. Ronaldo έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα πάνω του ακόμα και όταν δεν πατάει στο χορτάρι του αγωνιστικού χώρου. 

Έτσι, λοιπόν, για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 400 συμμετοχών με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος αποφάσισε να προσθέσει ένα από τα ακριβότερα και ταχύτερα αυτοκίνητα του πλανήτη στη συλλογή του.

Ο λόγος για την ασημί Bugatti Chiron, για την οποία ο C. Ronaldo χρειάστηκε να εκταμιεύσει το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ, όπως αναφέρει το auto.in.gr

Μάλιστα, παρά την ιδιαιτερότητα του εν λόγω αυτοκινήτου, ο superstar της Ρεάλ Μαδρίτης δεν διστάζει να τη χρησιμοποιεί για τις καθημερινές μετακινήσείς του.

Να θυμίσουμε πως μετά τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την εθνική Πορτογαλίας, ο C. Ronaldo είχε αποκτήσει μια Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, συνεπώς μπορεί να δηλώνει εξοικειωμένος με τα υπεραυτοκίνητα της γαλλικής φίρμας.

Άλλωστε, εξαιτίας της περιορισμένης παραγωγής της Chiron -μόλις 500 αντίτυπα του υπεραυτοκινήτου των 1.500 ίππων θα παραχθούν- οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες της οφείλουν να διαθέτουν κάτι περισσότερο από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ