Μιχάλης Λεμπιδάκης: Το τρυφερό γράμμα γεμάτο έρωτα για την γυναίκα του, αγάπη για τους γιους του

Τα τρία σημειώματα που έστειλε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης στην οικογένεια του κατά τη διάρκεια της ομηρίας του.

Τα τρία σημειώματα που έστειλε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης στην οικογένεια του κατά τη διάρκεια της ομηρίας του είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. 

Οπως μετέδωσε το Star, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έστειλε συνολικά τρία χειρόγραφα σημειώματα -ένα προς τη σύζυγό του Κατερίνα, ένα προς τους δύο γιους του ενώ το τελευταίο είχε ως παραλήπτη καρδιακό του φίλο, που θα το μετέφερε στη συνέχεια ένα άλλο μήνυμα στους γονείς του. 

Τις δύσκολες εκείνες ώρες της ομηρίας του, ο επιχειρηματίας σκεφτόταν την οικογένειά του και τον αντίκτυπο που είχε η απαγωγή του στην ψυχολογία τους, όπως αναφέρει το iefimerida.gr

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μίλησε με τρυφερά λόγια στην σύζυγό του Κατερίνα, λέγοντάς της ότι «μετάνιωσε για όλες τις στιγμές που δεν ρούφηξε» όσο ήταν μαζί της. «Σε αγαπώ πιο πολύ από ποτέ» έγραψε επίσης ο επιχειρηματίας, που στην αρχή του μηνύματός του διερωτήθηκε αν έφτασαν στα χέρια της κάποια άλλα μηνύματά του. 

«Θέλω να σας πω πως αυτούς τους 5 μήνες, ο μεγαλύτερος πόνος για εμένα ήταν η έλλειψή σου και η μεγαλύτερη έννοια μου ήταν η αγωνία και η θλίψη σου» έγραψε επίσης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, που κλείνοντας εκφράζει την ελπίδα να βρεθεί σύντομα με την συζυγό του «να γιατρέψουμε τις πληγές μας και να ζήσουμε όμορφα, πιο ερωτευμένοι από ποτέ...». 

Το σημείωμα του Μιχάλη Λεμπιδάκη προς τους γιους του 

«Αγόρια μου,

Καταλαβαίνω την μεγάλη δοκιμασία που περάσατε. Μας δείχνει πως την ευτυχία στη ζωή δεν πρέπει να τη θεωρούμε δεδομένη και πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα του που μπορεί να έρθουν... Θέλω να πιστέψω πως παρά το μεγάλο σοκ και την αγωνία σας μπορέσατε να ανταποκριθείτε στα μαθήματά σας και αν κάτι δεν πήγε καλά θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένο...

Και ότι σταθήκατε όσο μπορούσατε δίπλα στη μανούλα, τον παππού, τη γιαγιά, τον θείο, δίνοντάς τους κουράγιο με τη νεανική σας αισιοδοξία...

Αγωνιώ να βρεθώ δίπλα σας για να μου πείτε τα σχέδιά σας και να συζητήσουμε για αυτά. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε λίγο χρόνο μαζί τον Σεπτέμβρη , όπου, όποτε και για ό,τι θέλετε να κάνουμε. Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θέλω να σας δω να προοδεύετε, να δημιουργείτε, μα πάνω από όλα να είστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι και άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία 

Ο μπαμπάς σας»

Το σημείωμα του Μιχάλη Λεμπιδάκη προς τον φίλο του 

«Καλέ μου φίλε Α...

Μου λείπει πολύ η καλή μας παρέα. Σε παρακαλώ, το γράμμα αυτό δώσε το απευθείας στα χέρια των γονέων μου ή του Μ... χωρίς να το μάθει κανείς.

Ο φίλος σου Μιχάλης.

Υ.Γ: Συγγνώμη που σε βάζω σε μπελά αλλά τα τηλέφωνα που θυμάμαι όλα παρακολουθούνται»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ