Πάτρα: Ακρωτηριάστηκε υπάλληλος του δήμου από έκρηξη πακέτου

Ο υπάλληλος είχε μαζέψει συσκευασίες και την στιγμή που τις μετέφερε, εξερράγη.

Στο αριστερό του χέρι ακρωτηριάστηκε ένας 52χρονος υπάλληλος του δήμου Πατρέων, όταν εξερράγη στα χέρια του,το μεσημέρι της Τρίτης, συσκευασία που μετέφερε από τα δικαστήρια της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος είχε μαζέψει συσκευασίες και την στιγμή που τις μετέφερε, εξερράγη, για άγνωστη ακόμα αιτία, μία από αυτές.

Αμέσως μετά ο υπάλληλος διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου της Πάτρας, τραυματισμένος σοβαρά στο αριστερό του χέρι. Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς περιείχαν οι συσκευασίες, αλλά και το πώς προκλήθηκε η έκρηξη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Δήμος Πατρέων για το γεγονός αυτό, έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την οργή και την θλίψη της για το τραγικό συμβάν του σοβαρού τραυματισμού εργαζόμενού μας στην Καθαριότητα.
Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε από έκρηξη αγνώστου αντικειμένου το οποίο συμπεριλαμβάνονταν στη ποσότητα των άχρηστων υλικών του Πρωτοδικείου Πάτρας.

Η παραλαβή των υλικών από την Υπηρεσία του Δήμου έγινε κατόπιν αιτήματος του Πρωτοδικείου το οποίο ζητούσε την αποκομιδή των άχρηστων υλικών από το χώρο των Δικαστηρίων.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το τραγικό ατύχημα, μετέβη αμέσως στο Νοσοκομείο και παραμένει για να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη της υγείας του τραυματία εργάτη και να εκφράσει την συμπαράστασή του σε αυτόν και στην οικογένειά του.
Είναι δεδομένο ότι ο Δήμος θα ζητήσει την απόδοση ευθυνών για τις αιτίες που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του εργαζόμενού μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ