Και ο Dustin Hoffman κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση!

Νέο σοκ στο Χόλιγουντ.

Ο Dustin Hoffman κατηγορείτε για σεξουαλική παρενόχληση μιας 17χρονης βοηθού παραγωγής το 1985.

Η συγγραφέας Anna Graham Hunter ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός, που τώρα είναι 80 ετών, τον συνάντησε στην τηλεταινία «Ο Θάνατος του Εμποράκου» και της μιλούσε ακατάλληλα για το σεξ.

«Την πρώτη ημέρα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια και το έκανα», γράφει η Hunter στο Hollywood Reporter.

(Ο Dustin Hoffman με την 17χρονη Anna Graham Hunter στα γυρίσματα της τηλεταινίας «Ο Θάνατος του Εμποράκου»)

«Με φλέρταρε ανοιχτά, έπιανε τα οπίσθιά μου, μιλούσε για το σεξ μπροστά μου. Ενα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να πάρω την παραγγελία του για το πρωινό. Με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε θα πάρω ένα σφικτό αυγό και μία ελαφρά βρασμένη κλειτορίδα. Οι συνεργάτες του ξέσπασαν σε γέλια. Έφυγα άφωνη, πήγα στην τουαλέτα και έκλαψα».

Μετά από πέντε εβδομάδες στα γυρίσματα η 17χρονη είχε γράψει στο ημερολόγιο της και το έστειλε στην αδερφή της: «Σήμερα την ώρα που συνόδευα τον Ντάστιν στη λιμουζίνα του, έπιασε τα οπίσθια μου τέσσερις φορές. Τον χτύπησα κάθε φορά δυνατά και του είπα ότι ήταν ένας βρωμόγερος».

Ο Dustin Hoffman απάντησε ζητώντας συγγνώμη. «Εχω τον απόλυτο σεβασμό για τις γυναίκες και αισθάνομαι απαίσια που οτιδήποτε μπορεί να έχω κάνει μπορεί να την έφερε σε δύσκολη θέση. Λυπάμαι. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι», ανέφερε στο Guardian.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ