Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη στο Σκορπιό; Διάβασε τις προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου

Η Αφροδίτη θα κινείται στον Πλουτώνιο Σκορπιό, διεγείροντας σημαντικά τα πάθη και τις συγκινήσεις σε όλους!

Το πάθος μας κατακλύζει από τις 5 Νοεμβρίου ως και την 1η μέρα του Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στον Πλουτώνιο Σκορπιό,  διεγείροντας σημαντικά τα πάθη και τις συγκινήσεις σε όλους!

Η Αφροδίτη εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε και χαιρόμαστε την ζωή, τον τρόπο που βιώνουμε τον έρωτα , τα πραγματικά μας «θέλω» , την σχέση μας με τα παιδιά, την τέχνη, την δημιουργία, την ομορφιά!

Περνώντας σε ένα τόσο μαχητικό και επίμονο ζώδιο, όπως τον Σκορπιό, είναι δεδομένο ότι η Αφροδίτη θα προσφέρει δυναμικές συγκινήσεις που θα έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τους τον πόθο, την επιθυμία για έλεγχο , εξουσία , κατάκτηση ενώ δεν θα λείψουν και τα μοιραία αδιέξοδα πάθη, καθώς και οι τυχερές στιγμές ...

Λέγοντας «τυχερές στιγμές» να αναφέρω, ότι η φετινή παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό,  εξελίσσεται ανεμπόδιστα και χωρίς δυσκολίες, αφού θα πραγματοποιήσει μόνο θετικές όψεις με αργούς πλανήτες (Δία, Ποσειδώνα, Πλούτωνα), γεγονός που δηλώνει ότι τις ημέρες αυτές θα ζήσουμε μία από τις πιο δυνατές αλλά και γενναιόδωρες περιόδους για θέματα που αφορούν τον έρωτα αλλά και ... το χρήμα, όπως αναφέρει η Αθηνά Βαγενά στο oroskopos.gr

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  επρόκειτο να ευνοηθούν στο έπακρο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, καλωσορίζοντας στη ζωή τους στιγμές με περισσότερο πάθος, διασκέδαση και απόλαυση! Οι Κριοί και οι Ζυγοί είναι τα ζώδια που θα καταφέρουν αυτό τον καιρό να βρεθούν κερδισμένα στα οικονομικά τους!

Πάθη, δυνατές συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές τις σχέσεις ως και την 1η Δεκεμβρίου....

Δες την πρόβλεψη για το ζώδιο & τον ωροσκόπο σου! 

Κριός

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή τη θέση σε βοηθάει να βελτιώσεις αισθητά τόσο την ψυχολογική όσο και την οικονομική σου κατάσταση. Μέχρι την 1η του Δεκεμβρίου λοιπόν,  έχεις εύνοια για να μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος  στα οικονομικά, τακτοποιώντας γραφειοκρατικές, φορολογικές, τραπεζικές υποθέσεις. Επιπλέον έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις κάποιο έξτρα εισόδημα , για παράδειγμα ένα επίδομα,  ένα μπόνους ή ακόμα είναι πιθανό να βελτιωθεί το εισόδημα του συζύγου/ συντρόφου! Παράλληλα η ερωτική σου ζωή αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον! Έχεις μεγαλύτερη άνεση να εκφράσεις τα προσωπικά σου θέλω και η ερωτική σου ζωή αρχίζει και έχει πάθος και έντονο πόθο! Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με το Δία στις 13 Νοεμβρίου θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  Σημαντική θα είναι η βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής ενώ και τα οικονομικά σου θα μπορούν να μπουν σε μία νέα πορεία. Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στις 16  και στις 21 Νοεμβρίου δηλώνουν ότι μπορείς να κινηθείς επαγγελματικά και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα οικονομικά σου  σχέδιά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. 

Ταύρος

Η Αφροδίτη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Σκορπιό ενισχύοντας το αίσθημα της συντροφικότητας και της ζεστασιάς στις  σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Ο τομέας των σχέσεων θα τονωθεί σημαντικά και είτε είσαι ελεύθερος, είτε διατηρείς έναν δεσμό, σε αυτές τις μέρες του Νοεμβρίου θα μπορείς να περάσεις δυνατές στιγμές που θα σε φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο που σε βοηθήσει να συμπληρώσεις όλα τα κομμάτια του πάζλ! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στις 13 Νοεμβρίου θα ευνοήσει εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου,  τότε  μπορείς να αναπτύξεις μία νέα σχέση η μία νέα συνεργασία η οποία θα αποτελέσει τη δική σου τυχερή στιγμή γι' αυτό το μήνα. Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στις 16 στις 21 Νοεμβρίου θα ευνοήσουν εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τότε θα μπορέσεις να εκπληρώσεις επιθυμίες που αφορούν  μία σχέση, μια συνεργασία σου και να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου.

Δίδυμος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητα και στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Η δημιουργικότητα θα σε βοηθήσει  στην ανάπτυξη  και στην αποδοτικότητα της εργασίας σου με τον καλύτερο τρόπο!  Παράλληλα το διάστημα αυτό,  θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σώμα τη φυσική σου κατάσταση ή ακόμα και την ψυχολογία σου. Δίαιτα, διατροφή, γυμναστική, περιποιήσεις σώματος ή ακόμα και αλλαγές στο στυλ σου, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείς να αναπτύξεις αυτό το μήνα! Εργασιακές ευκαιρίες να αναμένεις κοντά στις 13 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου!  Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, θα σημάνουν την εξέλιξη και ικανοποίηση σου μέσω ενός επαγγελματικού και οικονομικού σχεδίου!

Καρκίνος

Ώρα για απόλαυση διασκέδαση έρωτα ανεμελιά αλλά και δημιουργικότητα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ως και την 1η  μέρα του Δεκεμβρίου θα σου δώσει όλες τις καλές ευκαιρίες και να μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο ρόλο σε αυτές τις μέρες του φθινοπώρου. Φλερτ, όμορφες ερωτικές προκλήσεις και προτάσεις, δυνατές στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο και ανανέωση στα αισθηματικά είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό το μήνα! Παράλληλα ευνοείσαι για να μπορέσεις να έχεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά σου (αν είσαι γονέας) ενώ οι νέες δημιουργικές δραστηριότητες θα τονώσουν το ηθικό σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στις 13 Νοεμβρίου θα φέρει τον ερχομό ενός νέου έρωτα  ή μίας τυχερής αισθηματικής εξέλιξης για εσένα που είσαι Καρκίνος του πρώτου δεκαημέρου. Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσουν αναπτύξεις κατάλληλα τη σχέση σου και να κάνει σχέδια τα οποία θα γεμίσουν την καρδιά σου όμορφα συναισθήματα. 

Λέων

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ανανεώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και βελτιώνεται αισθητά η προσωπική σου ζωή!  Είναι ένα κατάλληλο διάστημα  για να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι,  να καλωσορίσεις ένα νέο μέλος στην οικογένεια,  για να ανοίξεις το σπιτικό  σου και να υποδεχτείς φίλους ή πρόσωπα της οικογένειας περνώντας μαζί ευχάριστο χρόνο!  Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία  στις 13 Νοεμβρίου, θα  έχεις ένα πολύ τυχερό γεγονός το σπίτι και στην οικογένειά σου , ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!  Με τις θετικές όψεις που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα μπορέσεις να αναπτύξεις δημιουργικά τη δουλειά σου και θα βρεθείς κερδισμένος και στα οικονομικά, ιδιαίτερα έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο 

 

Παρθένος

Έμπνευση δημιουργικότητα νέες ιδέες αρκετές επικοινωνίες και γνωριμίες Σου επιφυλάσσει η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του  Σκορπιού. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα μπορούν να φανούν προσοδοφόρες. Μετακινήσεις , προσκλήσεις και προτάσεις θα δώσουν ένα ιδιαίτερο νόημα στις μέρες αυτές του  Νοέμβρη. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία τις 13 Νοεμβρίου θα έχεις μία σημαντική πρόταση ή ακόμα και μία σπουδαία συμφωνία η οποία θα μπορέσει να σου αποδώσει και οικονομικά ιδιαίτερα αν είσαι  Παρθένος του πρώτου δεκαημέρου. Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα υποστηρίξουν εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου,  όπου θα μπορέσεις να έχεις σημαντικές όμορφες επαφές, επικοινωνίες, προτάσεις, εξελίξεις που θα σε γεμίσουν με πάθος και με όνειρα για το μέλλον.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη ο κυβερνήτης του ζωδίου σου κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή τη θέση θα ενισχύσει σημαντικά το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της σιγουριάς για σένα. Είναι ένα καλό διάστημα για να επανεκτιμήσεις καταστάσεις αλλά και συναισθήματα. Θα κατανοήσεις καλύτερα τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία για σένα. Παράλληλα το διάστημα αυτό, κρίνεται άκρως θετικό  για να ενισχύσεις στο εισόδημα σου, βελτιώνοντας αισθητικά την οικονομική σου κατάσταση. Η εύρεση νέων πηγών εσόδων θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις ξανά το πορτοφόλι σου. Κοντά στις 13 Νοεμβρίου με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία είναι μια καλή περίοδος για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου για να μπορέσεις να έχεις μια τυχερή στιγμή που θα σε βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά. Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα ευνοήσουν εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου  θα καταφέρεις να αναπτύξει στην εργασία σου με τον κατάλληλο δημιουργικό τρόπο προκειμένου να βρεθείς κερδισμένος οικονομικά!

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο έτσι λοιπόν φίλε μου Σκορπιέ μπαίνεις σε μια περίοδο ανανέωσης, χαράς διασκέδασης, απόλαυσης αλλά και ερώτα! Είναι ένα διάστημα που θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με σένα, θα κάνεις αλλαγές και ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, ενώ η γοητεία και π μαγνητισμός  σου θα σε κάνουν να έχεις αρκετές κατακτήσεις. Παράλληλα θα επιλέγεις να αφιερώνεις πολύ περισσότερο χρόνο σε οτιδήποτε σου δίνει χαρά και σε γεμίζει! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στις 13 Νοεμβρίου θα φέρει μια τυχερή στιγμή που θα βοηθήσει την προσωπική σου επέκταση,  ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Ένας νέος έρωτας είναι μια νέα δημιουργική δραστηριότητα θα γεμίσει με δύναμη  και έμπνευση κοντά στις 16-21 του μήνα, ιδιαίτερα έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να δείξεις  ανιδιοτελώς την πραγματική σου αγάπη στους ανθρώπους γύρω σου. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα κάνεις την αναθεώρηση και τον απολογισμό σου για αισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά σου θα αφοσιωθείς με δημιουργικότητα έμπνευση επιτελώντας το επαγγελματικό σου έργο με τον κατάλληλο τρόπο!  Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία θα ευνοήσει εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου θα μπορέσεις να έχεις μια τυχερή στιγμή στα επαγγελματικά σου που θα σου χαρίσει ανταμοιβή. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα ευνοήσουν εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου θα καταφέρεις να ανακουφιστείς και να περάσεις καλά με άτομα της οικογένειάς σου, παράλληλα θα καταφέρεις να έχεις επαγγελματική και οικονομική βελτίωση!

Αιγόκερως

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι ιδιαίτερα κοινωνικό με νέους φίλους αλλά και  νέες προσδοκίες που θα  σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και να το διασκεδάζεις. Μία νέα ερωτική γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ευνοείται σε αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα έχεις την επιθυμία και την προθυμία να αφιερώσεις περισσότερό χρόνο και να απολαύσεις στιγμές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η κατακτητική διάθεση για την εκπλήρωση προσωπικών επιθυμιών δεν θα λείψει. Νέες δραστηριότητες μπορούν να σε γεμίσουν αυτό το διάστημα με δημιουργικότητα έμπνευση αλλά και χαρά. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία θα ευεργετήσει εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερου όπου θα μπορέσεις να αναπτύξεις νέες ουσιαστικές φιλίες ή  θα έχεις μια πολύ τυχερή στιγμή που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε μία προσωπική σου  επιθυμία.  Με τις θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα έχεις την έμπνευση την ιδέα ή ακόμα και την πρόταση που θα σε γεμίσει δημιουργικότητα και θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τα προσωπικά  σου σχέδια. Η υποστήριξη από τον κοινωνικό σου κύκλο θα είναι αισθητή ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί  στο δεύτερο δεκαήμερο

Υδροχόος

Με το  πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα αναπτύξεις,  εξελίξεις και να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα! Είναι μία καλή ευκαιρία για να αφοσιωθείς δημιουργικά προκειμένου να πετύχεις τους  επαγγελματικούς σου στόχους αλλά και για να καταξιωθείς κοινωνικά.  Οι εμπνεύσεις,  η δημιουργικότητα καθώς και το μεράκι που έχεις για τα επαγγελματικά σου θα σε βοηθήσουν αυτή την εποχή  να έχεις την άνοδο και την εξέλιξη που επιθυμείς. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία θα δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου ώστε να μπορέσεις να έχεις μία σημαντική επαγγελματική κατάκτηση,  η οποία θα σε ευεργετήσει οικονομικά αλά  θα σε εξασφαλίσει και επαγγελματικά. Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα υποστηρίξουν ιδιαίτερα τις προοπτικές των επαγγελματικών και των οικονομικών για σένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ιχθύς

Μια περίοδος αισιοδοξίας έμπνευσης και κοινωνικότητας ξεκινά   το δικό σου ζώδιο αγαπημένε μου ιχθύ. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό του Σκορπιού είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία νέα ερωτική γνωριμία με άτομο που θα έχεις ηλικιακή διαφορά είτε θα το έχεις γνωρίσει σε κάποιο ταξίδι , σεμινάριο, ιστοσελίδα.  Νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα ή  ακόμα και χαρούμενες εξελίξεις για ζητήματα σπουδών είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της περιόδου. Οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις με άτομα του εξωτερικού ευνοούνται. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία  στις 13/11 θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για την προσωπική σου επέκταση ιδιαίτερα έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Με τις θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα (από τις 16-21/11) εκπληρώνεις επιθυμίες καρδιάς και νιώθεις αναζωογονημένος αλλά και τυχερός αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ