Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη - Πήγαν να τον λιντσάρουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκεντρωμένοι πολίτες, ανάμεσά τους φίλοι και συγγενείς της 32χρονης εφοριακού, προπηλάκισαν και φώναξαν κατά του 58χρονου.

Στο έλεος των συγκεντρωμένων στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε πάλι το πρωί ο 58χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο.

Ο άνδρας που έχει ομολογήσει προανακριτικά τις πράξεις του, πέρασε πάλι σήμερα το κατώφλι του τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, ύστερα από προθεσμία που είχε λάβει.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, όπως δημοσιεύει το news247.gr

Και σήμερα όπως και την προηγούμενη φορά συγκεντρωμένοι πολίτες, ανάμεσά τους φίλοι και συγγενείς της 32χρονης εφοριακού, προπηλάκισαν και φώναξαν κατά του 58χρονου.

Μάλιστα, ήταν τόσο έντονο το μένος τους που κατηγορούμενος και αστυνομικοί έπεσαν στο οδόστρωμα ατην προσπάθειά τους να ξεφύγουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ