O Στέλιος Χανταμπάκης & η συγκινητική ανάρτηση για την γυναίκα του Όλγα Πηλιάκη μετά την αποχώρησή της από το Nomads

Μετά την αναπάντεχη αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη.

Η Όλγα Πηλιάκη μπορεί να κέρδισε την μονομαχία με τον Μάνο Πίντζη όμως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι του NOMADS για προσωπικούς λόγους.

Η παίκτρια της ομάδας των Ωκεανών λιγες ώρες αργότερα έγραψε το πρώτο μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μπλε ποιανού? Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Σύντομα κοντά σας!».

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση της παίκτριας των Ωκεανών, ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης έστειλες το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τη γυναίκα του.

Ανέβασε μια εικόνα στην οποία κρατάει τη φωτογραφία της συζύγου του με το μωρό τους και έγραψε: «Όπως θα παρατηρήσατε δεν έχω ανεβάσει ποτέ κάτι για την Όλγα και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.. Ο λόγος είναι για να μην επηρεάσω κανέναν σας ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην εκτίμηση σας για την ίδια. Τώρα που τελείωσε το ταξίδι της, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ως προς την Όλγα και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! "Όλγα Πηλιάκη είμαι υπερήφανος για εσένα... Από τη πρώτη στιγμή....."».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ