Αποκάλυψη - βόμβα από το Spiegel: Το κόμμα του Ρέσλερ έχει στενή σχέση με την παιδοφιλία!

Το περιοδικό Spiegel βάζει τέλος στην πολιτική καριέρα του Φίλιπ Ρέσλερ καθώς  δημοσίευμά του, κάνει λόγο για την ανοχή του κόμματός του στην παιδοφιλία

 

Σύμφωνα με το περιοδικό, έγραφα αποδεικνύουν πόσο ανεκτικό υπήρξε στο παρελθόν το κόμμα με παιδόφιλους ακτιβιστές.

 Το Νοέμβριο του 1982 το FDP που αποτελεί κυβερνητικό εταίρο του κόμματος της Μέρκελ στην κυβέρνηση, διοργάνωσε ένα πάρτι για να γιορτάσει το τέλος συνεδρίου του. Η πρόσκληση, η οποία υποσχόταν «συζήτηση και χορό», στάλθηκε όχι μόνο σε μέλη του κόμματος που συμμετείχαν στο συνέδριο στο Βερολίνο αλλά και σε επιλεγμένους ομοφυλόφιλους, λεσβίες και παιδόφιλους. Στην πρόσκληση αναγραφόταν ρητά ότι το κόμμα καλωσόριζε «λεσβίες και φιλελεύθερους, κουτσομπόληδες και αδερφές, κοσμικούς και παιδεραστές», αναφέρει tovima.gr.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσε η τοπική κομματική ομάδα για την υπεράσπιση της ομοφυλοφιλίας. Η πρόσκληση, την οποία υπέγραψε και ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του FDP, στάλθηκε σε τουλάχιστον 26 κομματικούς λειτουργούς, κανένας από τους οποίους δεν έφερε αντίρρηση.

Η αντιπρόεδρος του FDP και νυν υπουργός δικαιοσύνης της Γερμανίας Σαμπίνε Λόιτχοϊσερ-Σνάρενμπεργκερ δηλώνει βέβαιη ότι πρόκειται περί λάθους. «Το FDP δεν έχει ασχοληθεί με την παιδοφιλία. Ούτε στο παρελθόν, ούτε τώρα», δήλωσε στην εφημερίδα «Die Welt».

Ωστόσο, έγγραφα από αρχεία σχετικά με το FDP αποδεικνύουν ότι το φιλελεύθερο κόμμα ανεχόταν και στήριζε συνειδητά τις απόψεις των παιδόφιλων στις αρχές του '80.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ