Η δασκάλα μουσικής στον Άλιμο τέθηκε σε διαθεσιμότητα - Δεν άφηνε το παιδί να πιει νερό...

Η δασκάλα ήταν γνωστή για τις αναχρονιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε.

Αντικαταστάθηκε η δασκάλα που έβαλε τα παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους μέσα στην τάξη στο 6ο Δημοτικό Σχολείου Αλίμου.

Η δασκάλα ήταν γνωστή για τις αναχρονιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε και είχε προκαλέσει διάφορα προβλήματα τα τελευταία χρόνια στο σχολείο με τη συμπεριφορά της. Τελικά, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από απόφαση της 4ης Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, όπως αναφέρει το alimosonline.gr

Στη θέση της πήγε άλλος εκπαιδευτικός, ο οποίος ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες και έτσι, το σχολείο επέστρεψε στους κανονικούς του ρυθμούς.

Μάλιστα, πριν αντικατασταθεί η δασκάλα Μουσικής, οι γονείς της είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους μέσω επιστολής διαμαρτυρίας που εστάλη στις 22 Σεπτεμβρίου από μητέρα μαθητή της Γ’ Δημοτικού προς τον διευθυντή του σχολείου με κοινοποίηση στην προϊστάμενη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Όπως αναφέρει: «Η δασκάλα της Μουσικής, η οποία ήταν εφημερία, έβαλε τιμωρία τον γιο μου μαζί με τρία άλλα παιδιά, να σταθεί στο προαύλιο στον καυτό ήλιο και στην αφόρητη ζέστη... Η απάντηση που πήρε ήταν ‘‘δεν μας ενδιαφέρει’’ και ‘‘πρέπει να καθίσεις εκεί μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι’’. Οταν ήρθε η ώρα να μπουν στην αίθουσα φύλαξης, ο γιος μου της ζήτησε να πάει στη βρύση να πιει νερό γιατί δεν αισθανόταν καλά. Η δασκάλα του απάντησε: ‘‘Οχι, δεν θα πας, θα περιμένεις μέχρι να πας στο σπίτι σου να πιεις όσο θέλεις εκεί’’».

Τελικά το παιδί, όπως αναφέρει η μητέρα του στην επιστολή, έμεινε έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς νερό, λες και ήταν αιχμάλωτος, με αποτέλεσμα να γυρίσει στο σπίτι αφυδατωμένο, υποφέροντας από ζαλάδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ