Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα 20-26 Νοεμβρίου 2017.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναμένεται να χρωματίσει τις εξελίξεις του επταημέρου.

Μια εκρηκτική σχέση που θα φέρει συγκρούσεις και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ υφαίνεται και ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο στην ελληνική πολιτική σκηνή με αιχμή τα οικονομικά και κάποια πολύ προβεβλημένα πρόσωπα, όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

Κριός

Επαγγελματικά θα σας χρησιμεύσει η μέχρι τώρα εμπειρία σας για να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία οικονομικής φύσεως. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε στις εξελίξεις που σας αφορούν να συνεχιστούν και να μην διακοπούν. Αισθηματικά να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και στις εντυπώσεις που δημιουργείτε στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας ή σε εκείνον που σας ενδιαφέρει. Να είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας και να τηρείτε τις υποσχέσεις σας! 
 

Ταύρος

Αυξάνονται οι υποχρεώσεις σε όλους τους τομείς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και να εκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Οι του πρώτου δεκαημέρου ευνοείστε σε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, οι οποίες όμως θα αποδώσουν αποτελέσματα λίγο αργότερα. Αισθηματικά, είναι  η δική σας συμπεριφορά που θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για συνεννόηση και βελτίωση της σχέσης σας.  Κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και μην εκτίθεστε όταν οι καταστάσεις είναι  ακόμα ρευστές!

Δίδυμοι

Αρκετά θολό το τοπίο στα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε αρκετές παλινωδίες εκ μέρους του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι θα δείτε να μην εκπληρώνονται τα σενάρια που είχατε φανταστεί. Οικονομικά φανείτε συντηρητικοί στα έξοδα και φροντίστε να κυριαρχήσετε στην καταναλωτική σας διάθεση. Μια είδηση πρακτικού περιεχομένου θα αυξήσει την αισιοδοξία σας! Φροντίστε να έχετε αυτονομία στην εργασία και μην παραχωρείτε δικά σας δικαιώματα και ιδέες σε τρίτους. 
 

Καρκίνος

Κάποιες μικρές φαινομενικά αλλαγές στην καθημερινότητά σας έχουν τη δύναμη της χιονοστιβάδας. Αν δεν προσέξετε τις παραχωρήσεις που κάνετε σε αγαπημένα πρόσωπα ή στον επαγγελματικό χώρο, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε προ τετελεσμένων τα οποία θα είναι δύσκολο να αποτραπούν. Οικονομικά, οι υποθέσεις σας εξελίσσονται αργά και χρειάζονται επί πλέον προσοχή και παρέμβαση εκ μέρους σας. Αποφύγετε τις εντάσεις στα αισθηματικά σας και μην λειτουργείτε εγωιστικά σε στιγμές που χάνετε την ψυχραιμία σας! 
 

Λέων

Μείνετε σταθεροί σε θέσεις και απόψεις και αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις προκλήσεις αυτής της εβδομάδας στην εργασία. Προσωπικά και αισθηματικά θέματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν, καθώς είστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο των προθέσεων των άλλων. Οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Υπάρχει η πιθανότητα να παραστεί ανάγκη μετακίνησης ή ξαφνικού ταξιδιού. Δείξτε τη συμπαράστασή σας στην οικογένεια, αναλαμβάνοντας μια σταθερή ευθύνη, ή βοηθώντας τα μικρότερα μέλη της να διεκπεραιώσουν μια σχολική εργασία. 
 

Παρθένος

Φανείτε τολμηροί στις αισθηματικές σας επιδιώξεις και μην καταπιέζετε τις επιθυμίες σας. Δώστε διέξοδο στη δημιουργικότητά σας, καθώς το επταήμερο αυτό σας θέλει εξωστρεφείς και περισσότερο δραστήριους. Οικονομικά θα βρείτε την άκρη που αναζητάτε για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, ή να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η οικογένεια όμως θα σας απασχολήσει καθώς τα νεώτερα μέλη της δείχνουν τάσεις ανεξαρτητοποίησης από τον έλεγχό σας. Να είστε διαλλακτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να φροντίσετε να κατανοήσουν τις θέσεις και τις απόψεις σας! 

Ζυγός

Μια μορφή καταπίεσης από το περιβάλλον σας αναγκάζει να αναβάλλετε για κάποιο διάστημα τα σχέδιά σας που αφορούν σε αλλαγές στην εργασία και σε κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις σας. Μείνετε συνεπείς σε ότι έχετε αποφασίσει, αλλά κερδίστε τον χρόνο που χρειάζεστε για να τα θέσετε σε εφαρμογή. Αυτά που σας συμβαίνουν αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζουν τον ψυχισμό σας, αλλά δεν μεταβάλλουν σημαντικά τις εξελίξεις. Κρατήστε για τον εαυτό σας κάποιες ευαίσθητες πληροφορίες και μην εκτίθεστε όταν οι άλλοι έχουν διαφορετικές γνώμες!
 

Σκορπιός

Δραστηριοποιηθείτε για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες στην εργασία. Βελτιώστε το χώρο και τον τρόπο διαβίωσής σας και μην αναβάλλετε περαιτέρω τα σχέδιά σας για προβολή των ταλέντων σας και υπεράσπιση των κεκτημένων σας. Αισθηματικά ίσως δυσαρεστηθείτε προσωρινά για την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα, φροντίστε όμως να μην μεγαλοποιείτε την κατάσταση και μην λειτουργείτε εγωιστικά, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. Δείξτε υπομονή και χειριστείτε κατάλληλα τον χρόνο στη σύναψη συμφωνιών που αφορούν στο μέλλον σας! 

Τοξότης

Η υγεία και η διάθεσή σας βελτιώνονται καθώς υποχωρούν οι αντιθέσεις στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, ή αυτά που δεν σας αρέσουν, με τον τρόπο που σας ταιριάζει και σας εξυπηρετεί. Οικονομικά διαχειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αλλά δεχτείτε τις συμβουλές και τις προτροπές εκείνων που εμπιστεύεστε και σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν με τον τρόπο τους.Αναβάλλετε για λίγο αργότερα τα σχέδιά σας για μετακίνηση ή κάποιο ταξίδι! 
 

Αιγόκερως

Επηρεάζεστε από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε σωρευμένη αντίδραση από το περιβάλλον. Μην αναλαμβάνετε τώρα πρωτοβουλίες αλλά εφαρμόστε αμυντική και προληπτική τακτική στα σημαντικά σας θέματα. Αισθηματικά δεν είναι περίοδος αποφάσεων, ούτε σημαντικών αλλαγών. Προσέξτε τις εντάσεις στην κοινωνική σας ζωή και τους αιφνιδιασμούς με αφορμή τις οικονομικές σας επιλογές.Αποφύγετε πρωτοβουλίες που μπορούν να δημιουργήσουν ένταση στην εργασία σας! 

Υδροχόος

Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας. Δώστε διέξοδο στα ταλέντα και στις ικανότητές σας, επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχετε παραμελήσει και εξετάστε το ενδεχόμενο μιας καλύτερης επαγγελματικής συνεργασίας. Αισθηματικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, καλύτερης οργάνωσης των κοινών σας δραστηριοτήτων, αλλά και ενός μεγάλου συμβιβασμού που απαιτεί συγκατάβαση και από τους δυό σας!Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε την υπερβολική κούραση και το άγχος! 

Ιχθύες

Η αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί και σας αποσπά από άλλους τομείς που πρέπει να δώσετε σημασία. Μην μένετε στο περιθώριο στην εργασία, ιδιαίτερα όσοι απασχολείστε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Οικονομικά φαίνεται να υπάρχει βελτίωση αλλά όχι τόσο καθοριστική όσο θα περιμένατε. Επιμείνετε σε αυτά που έχετε θέσει σαν προτεραιότητα και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας στην επικοινωνία για να προβάλετε τις θέσεις και τις απόψεις σας.Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος και μην εμπιστεύεστε ιδιαίτερα τον παράγοντα της τύχης αυτήν την εβδομάδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ