Τα ζώδια σήμερα: Πάθος VS συναίσθημα σημειώσατε χ

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργούν θυελώδες ερωτικό σκηνικό!

Πάθος - Συναίσθημα, σημειώσατε Χ! Αφροδίτη Εξάγωνο με Πλούτωνα και έρχονται καυτές  ερωτικές στιγμές, μεγάλοι έρωτες, ζήλια που κολακεύει, κτητικότητα και εξομολογήσεις πάθους και συναισθήματος.

Αυτήν την ερωτική ημέρα, κυρίως απολαμβάνουν, τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου!
Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο σου όπως την δίνει η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Μην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι στον Ζυγό και φέρνει κάποιες ανατροπές. Πρόσεξε τις μέρες αυτές γιατί οι πλανητικές θέσεις φέρνουν συγκρούσεις και διαπληκτισμούς σε όλα τα επίπεδα σχέσεων. Η αφορμή για κάποια αλλαγή δεν θα πρέπει να σε αναστατώσει τώρα, περίμενε και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Να είσαι σε ετοιμότητα για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρεξηγήσεις, λάθος λόγια, στεναχώρια, απομόνωση, έρχονται και μπορείς να τα αποφύγεις αν πάψεις εντελώς να ασχολείσαι με αρνητικά άτομα και συγκεντρωθείς στους στόχους σου ,που άλλωστε το απαιτούν για την ολοκλήρωσή τους. Εκπλήξεις έρχονται, συνεργάσου με καλή διάθεση κα κάνε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το οικογενειακό σκηνικό περιλαμβάνει μεγάλη ένταση τώρα και δυστυχώς θα πρέπει να έχεις πολύ διαλλακτικότητα ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα και να βρεθούν λύσεις. Τα συμφέροντα είναι απολύτως αντικρουόμενα και μυστικά που μαθαίνεις μπλοκάρουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάμεσα σε πλήθος υποχρεώσεων που καλείσαι να καλύψεις, μία ευκαιρία έρχεται και προσπάθησε να την αξιοποιήσεις γιατί θα βοηθήσει πολύ την υπάρχουσα αλλά και μελλοντική κατάσταση στη ζωή σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και όχι λόγια τρίτων και προχώρησε. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε τους τρόπους και τη συμπεριφορά σου, κυρίως όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Φρόντισε την διατροφή σου και τη φυσική σου κατάσταση και μην αμελείς τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι σκληρή και σου αποκαλύπτεται σύντομα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ευχάριστη είδηση σε απελευθερώνει από φόβους του παρελθόντος και ανακτάς την αισιοδοξία σου. Μην τρομάζεις από επερχόμενες αλλαγές, οι οποίες άλλωστε οδηγούν σε καλύτερη κατάσταση όλους τους τομείς στη ζωή σου. Από δω και πέρα τίποτα δεν θα πηγαίνει στην τύχη.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου, τα δεδομένα αλλάζουν απότομα και φέρνουν κύμα υποχρεώσεων που απαιτούν άμεσα τη φροντίδα σου. Μην απελπίζεσαι, σύντομα δέχεσαι βοήθεια και καταφέρνεις χωρίς μεγάλο κόπο να τα φέρεις εις πέρας. Η βελτίωση της κατάστασης έρχεται σύντομα και θα είναι ουσιαστική, με μεγάλη διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά σε βασανίζουν και κάποια άλλα σε ενθουσιάζουν. Διασκέδασε με μέτρο και βάλε σε προτεραιότητα άμεσες ανάγκες για να μη βρεθείς σε αδιέξοδο σύντομα. Μην αγνοήσεις πληροφορίες που θα μάθεις, αντίθετα επένδυσε σε αυτές και δεν θα χάσεις. Μία νέα δραστηριότητα σου προτείνεται με δυνατότητες εξέλιξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχική σου διάθεση βάλλεται από χιλιάδες καταστάσεις και άλυτα προβλήματα, μία ανάσα φωτός όμως διαφαίνεται ξαφνικά. Προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα τώρα ,καθώς και σε συμφωνίες που καλό θα είναι να μείνουν για αργότερα. Δώσε τόπο στην οργή προκειμένου να αποφύγεις σοβαρές ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου φέρνει πολλές ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σου. Κάτι τελειώνει, κάτι ξεκινάει και δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις την αλλαγή. Μην ενθουσιάζεσαι με την ευκολία των ημερών, αργότερα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρηθούν τα κεκτημένα. Ασχολήσου με ξεκαθαρίσματα εκκρεμοτήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέδια για νέες καταστάσεις την σημερινή ημέρα θα σου φέρουν επιτυχία. Αξιοποίησε την παρούσα κατάσταση όσο μπορείς και σου δίνεται η ευκαιρία για μελλοντικά ανοίγματα. Κάποια εμπόδια που μπορεί να έρθουν θα είναι προσωρινά και ο δρόμος ανοίγεται σύντομα για όσα επιθυμείς.

ΙΧΘΥΣ

Διασκεδάζεις, υπόσχεσαι και οι απολαύσεις σε οδηγούν σε αδιέξοδο. Λάβε τα μέτρα σου πριν να είναι αργά για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Οργανώσου καλύτερα και μην αφήνεσαι χωρίς πρόγραμμα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σημαντικές και δυστυχώς έχουν προτεραιότητα. Οι λύσεις θα βρεθούν και η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ