Υπόθεση Παντελίδη: Η Μίνα Αρναούτη για το μοιραίο δυστύχημα, τη «λέσχη», τα χρήματα και το αλκοόλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να βάλει την υπόθεση Παντελίδη  στο αρχείο.

Η Μίνα Αρναούτη αποφάσισε να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι του Alpha και στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.

"Εκείνη την ημέρα ο Παντελής έκανε πρόβα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν και στείλαμε κάποια μηνύματα με τη Φρόσω και είπε ότι θα περάσει από εκεί που είχαμε πάει με τη Φρόσω να πιούμε ένα κρασί. Ήρθε εκεί, καθίσαμε, παρέα με ένα φίλο του και αργότερα αποχώρησε ο φίλος του και πήγαμε εγώ ο Παντελής και η Φρόσω και πήγαμε σε ένα άλλο μαγαζί στη Γλυφάδα και μετά συνεχίσαμε να πάμε στο σπίτι. Εμένα ο Παντελής, όταν μου είπε αν θέλεις να πάμε εκεί, μου είπε θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε να κάτσουμε να παίξουμε λίγο πόκερ να γελάσουμε.

Εγώ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι και να είναι σπίτι – λέσχη ή οτιδήποτε, ό,τι θα φανταζόταν κάθε άνθρωπος, ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που θα υπάρχει ένα φιλικό κλίμα. Όχι ότι δεν ήταν φιλικό το κλίμα εκεί, αλλά εγώ φαντάστηκα ότι κι εγώ θα μπορέσω να παίξω χαρτιά να γελάσω. Εντάξει σε αυτό το τραπέζι ίσως να μην μπορούσα να παίζω και ίσως ήταν και λίγο βαρετό για εμένα από ένα σημείο και μετά το να βρίσκομαι εκεί. Ήταν πολλά τα χρήματα που έπαιζαν και ήταν και πιο επαγγελματικό. Παρ’ ολ’ αυτά ήταν φίλοι. Ο Παντελής τους γνώριζε όλους. Εγώ δεν ήξερα κανέναν εκεί. Έκαναν πλάκα, φαινόταν να γνωρίζονται, να έχουν ιστορίες να διηγούνται», τόνισε αρχικά η Μίνα Αρναούτη σχετικά με το πώς βρεθήκαν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Τι γινόταν λίγες στιγμές πριν την μοιραία σύγκρουση;

«Εγώ πρώτη φορά μπήκα στο αμάξι που οδηγούσε ο Παντελής. Όσες φορές έχει τύχει να πηγαίνω κάπου με τον Παντελή οδηγούσαν άλλοι. Ποτέ δεν τον είχα ξαναδεί στη θέση του οδηγού.

Από πριν όταν πηγαίναμε στη Γλυφάδα η αλήθεια είναι ότι έτρεχε και του έλεγα να μην τρέχει. Χωρίς βέβαια να είναι μεθυσμένος. Τότε ήταν ακόμα πολύ νωρίς. Τον έβλεπα ότι δεν έπινε. Κατά την ώρα του ατυχήματος πάλι αύξησε ταχύτητα και του είπα «Παντελή, μην τρέχεις γιατί φοβάμαι». Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα και εγώ άρχισα να ανησυχώ. Με άκουσε, απλά αδιαφόρησε. Αυτό δεν το κατάλαβα και είχα και στην αίσθηση ότι αύξησε και ταχύτητα. Κι επειδή πραγματικά φοβήθηκα έβαλα τη ζώνη μου.

Πριν το ατύχημα δεν μιλούσαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές γελοιότητες. Ούτε ταιριάζουν με την ηθική του Παντελή, ούτε με τη δική μας.

Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο και είχα την αίσθηση ότι δεν μπόρεσε να το ελέγξει. Ότι σαν να το άφησε να φύγει. Άκουσα ότι μπορεί να τον πήρε ο ύπνος, αλλά εγώ δεν το πιστεύω γιατί επειδή φοβήθηκα τον κοίταζα. Έχω την εντύπωση ότι άκουσα μόνο τη φωνή της Φρόσως. Δεν άκουσα κάτι άλλο. Απλά μια κραυγή. Γιατί νομίζω ξαφνιάστηκε επειδή ασχολιόταν με το κινητό της», περιέγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ