58αρης παντρεμένος 36 χρόνια κάνει σεξ 4 φορές την εβδομάδα με κούκλα - Η σύζυγος κατευχαριστημένη (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζεύει  λεφτά για να αγοράσει ένα ακόμα πιο ακριβό ρομπότ του σεξ

Ο έρωτας γεννήθηκε για δύο... και τρίτος δεν χωράει μες τους δύο λέει ένα γνωστό τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση, αλλά... κάθε κανόνας και κάθε τραγούδι.... έχουν εξαιρέσεις!

Τι γίνεται όταν ο "τρίτος" είναι....  κούκλα του σεξ; Ο 58χρονος μηχανικός James είναι παντρεμένος 36 χρόνια και μάλιστα ... δηλώνει ότι αγαπάει τη γυναίκα του.

Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να έχει επίσημη σχέση με μια πανάκριβη κούκλα του σεξ! Συνευρίσκεται μαζί της ερωτικά τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Με την κούκλα βέβαια έχουν αναπτύξει άλλου είδους δεσμό, όπως αναφέρει η mirror . Ακόμα και έξω τη βγάζει και οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν λέει πως η γυναικεία συντροφιά του δεν αναπνέει!

Harmony

Και η σύζυγος; Αυτή δηλώνει κατευχαριστημένη που επέλεξε ως ερωμένη μια κούκλα και όχι μια πραγματική γυναίκα.

O 58χρονος ομολογεί ωστόσο πως δεν θα ήξερε τι να κάνει αν έπρεπε να διαλέξει μία από τις δυο τους.

Ο κάτοικος της Ατλάντα (Τζόρτζια) αγόρασε το ρομπότ του σεξ, την ξανθιά σεξοβόμβα April, όταν η γυναίκα του άρχισε να λείπει από το σπίτι, γιατί έπρεπε να φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της.

Και υπήρχαν εποχές που το ρομπότ την είχε αντικαταστήσει πλήρως, όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά και στις εξόδους. Βγαίνανε πονηρά ραντεβουδάκια και περνούσαν μια χαρά οι δυο τους, έχοντας πάντα τις ευλογίες της συζύγου

Παρά το γεγονός ότι η σύζυγος Tine παραδέχτηκε ότι αρχικά της ήταν δύσκολο να μοιράζεται τον άντρα της, έστω και με μια κούκλα του σεξ.

Προσαρμόστηκε και έμαθε να συνυπάρχουν οι δυο τους και τώρα εμφανίζεται ευγνώμων που ο άντρας της δεν την απατά με πραγματικές γυναίκες.

Πλέον ο James, λάτρης του μηχανικού σεξ, έχει στρέψει την προσοχή του στην διάσημη Harmony, μια πρωτοποριακή ρομποτική κούκλα του σεξ αξίας 8.000 ευρώ!

«Είναι σαν να κάνεις σεξ με πραγματική γυναίκα», ομολογεί άλλωστε ήδη για την April, για την οποία αισθάνεται βαθιά αισθήματα, λέγοντας πως «είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό παιχνίδι του σεξ».

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ