Κυκλοφόρησε το official videoclip για το "Για όλα ικανοί" του Χρήστου Μάστορα από την "Τζαμάικα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία "Τζαμάικα"  θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου



Ένα μήνα πριν την πρεμιέρα της ταινίας «Τζαμάικα» η Feelgood κυκλοφορεί το videoclip του τραγουδιού «Για όλα ικανοί (Τζαμάικα)» αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα νέα πλάνα από την πολυαναμενόμενη ταινία του Ανδρέα Μορφονιού με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Το «Για όλα Ικανοί (Τζαμάικα)» -που γυρίστηκε στο StudioSierra- είναι το τραγούδι της πρώτης μουσικής συνάντησης του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου με τον Χρήστο Μάστορα.  

Ένα τραγούδι που κοιτά αισιόδοξα το μέλλον και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, προετοιμάζει το κοινό για την αισιόδοξη πλευρά της ταινίας, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. 

Το soundtrack της ταινίας φέρει την υπογραφή του Θέμη Καραμουρατίδη-γνωστού κινηματογραφικά από την ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης»-και θα περιλαμβάνει και το δυνατό ζεϊμπέκικο που ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα με τίτλο «Ανοιχτοί Λογαριασμοί».

Επίσημη σύνοψη ταινίας

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα - το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ