"Πόλεμος" μεταξύ του Vanity Fair και της Μελάνια Τραμπ- "Δεν ήθελε να γίνει πρώτη κυρία των ΗΠΑ" λέει το περιοδικό- Τι απαντά ο Ντόναλντ Τραμπ (ΦΩΤΟ)

Εκπρόσωποι της Πρώτης Κυρίας  απαντούν "σκληρά" στο δημοσιεύμα ενώ η Μελάνια Τραμπ παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου

Δεν ειναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Τραμπ, έρχεται σε ρήξη με μία μερίδα του τύπου. Αυτή τη φορά τα "τύμπανα του πολέμου" ήχησαν με αφορμή ένα δημοσίευμα του Vanity Fair, που "άναψε φωτιές" στον στολισμένο χριστουγεννιάτικα Λευκό Οίκο.

Το δημοσίευμα του  στάθηκε αφορμή για να πυροδοτηθούν εκ νέου φήμες και κουτσομπολιά για τη σχέση του προεδρικού ζεύγους, Επικαλούμενο φίλους του προεδρικού ζεύγους το άρθρο υποστηρίζει ότι η 47χρονη Μελάνια ώθησε τον άνδρα της να κατεβεί υποψήφιος επειδή γνώριζε ότι αν δεν το έκανε θα ήταν δυστυχισμένος.

Ένας παλιός φίλος του πρώην μοντέλου από τη Σλοβενία είπε στο Vanity Fair: «Δεν είναι κάτι που εκείνη το ήθελε, ούτε εκείνος νόμιζε ότι θα νικήσει. Δεν το ήθελε με τίποτε. Δεν νομίζω ότι πίστευε πως θα συμβεί αυτό.», Φίλοι του ζευγαριού , δήλωσαν στο Vanity Fair, ότι η Μελάνια Τραμπ, "δεν τρελαινόταν ποτέ" να γίνει "Πρώτη κυρία" των ΗΠΑ, παρόλο που στις προεδρικές εκλογές θεωρούνταν το "πρόσωπο κλειδί" που επηρέαζε τον Τραμπ.

The couple in the Oval Office in June 2017.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Vainity Fair, η Μελάνια Τραμπ είναι πραγματικά μια "ασυνήθιστη" και συνάμα "απρόθυμη" Πρώτη Κυρία. Η οποία, όπως υποστηρίζει η συντάκτης του άρθρου Sarah Ellison, φέρεται να μην απολαμβάνει την τροπή που πήραν τα πράγματα στην καθημερινότητά της, το γεγονός δηλαδή ότι είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Μελάνια Τραμπ, απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο δημοσίευμα, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους εκπροσώπους της, οι οποίοι έσπευσαν να επιτεθούν στο Vanity Fair, και να πουν ότι η κ. Τραμπ «θεωρεί τιμή της το ρόλο της» χαρακτηρίζοντας «αισχρό» το δημοσίευμα.

«Γι’ άλλη μια φορά ένα από τα αριστερά ΜΜΕ, αυτή τη φορά το Vanity Fair, έγραψε ένα ρεπορτάζ που βρίθει ανώνυμων πηγών και ψευδών ισχυρισμών», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ,-  όπως αναφέρει η Telegraph-. «Είναι ντροπή για ένα περιοδικό που απευθύνεται σε γυναίκες να συνεχίζει να γράφει αισχρές και ψεύτικες ιστορίες με στόχο να μειώσει την κ. Τραμπ, αντί να εστιάζει στο θετικό έργο της ως Πρώτης Κυρίας, συζύγου, η οποία στηρίζει τον άνδρα της και μητέρας», συνέχισε η Στέφανι Γκρίσαμ.

Ωστόσο, όπως είπε στο Vanity Fair, ο Ρότζερ Στόουν, πρώην σύμβουλος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, η Μελάνια ήταν που ώθησε τον άνδρα της να σταματήσει να αμφιταλαντεύεται και να πάρει την απόφαση να κατεβεί υποψήφιος για την προεδρία. «Αυτή του είπε ξεκάθαρα: “ή κατέβα υποψήφιος ή όχι”. Γνώριζε ότι εκείνος το είχε στο αίμα του, ότι το ήθελε ανέκαθεν.... Δεν νομίζω ότι το ήθελε εκείνη. Έλεγε “δεν είναι δικό μου θέμα, είναι του Ντόναλντ”. Νομίζω ότι καταλάβαινε ότι εκείνος θα ήταν δυστυχισμένος αν δεν κατέβαινε υποψήφιος.»

Ντόναλντ Τραμπ: Η Μελάνια είναι μια υπέροχη πρώτη κυρία

Αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε άμεσα να λάβει θέση, στηρίζοντας τη σύζυγό του μέσω Twitter: ««Η Μελάνια, η υπέροχη και σκληρά εργαζόμενη Πρώτη Κυρία μας, που πραγματικά αγαπά αυτό που κάνει, πάντα πίστευε πως "αν κατέβεις για πρόεδρος, θα κερδίσεις". Το έλεγε σε όλους αυτό "καμία αμφιβολία, θα κερδίσει". Εγώ επίσης ένιωθα ότι θα κερδίσω (αλλιώς δεν θα κατέβαινα) – και η χώρα τα πηγαίνει περίφημα!», ανέφερε στο τιτίβισμά του.

 

 

Κι ενώ ο "πόλεμος" μεταξύ του Vanity Fair και των εκπροσώπων του Λευκού Οίκου μαίνεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, λάμπει  παρουσιάζοντας επίσημα το χριστουγεννιάτικο στολισμό στο Λευκό Οίκο, κάτι που φέτος κλήθηκε να κάνει για πρώτη φορά.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ