Εκδήλωση στην Τεχνόπολη για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και διαγωνισμός φωτογραφίας

Η Βρετανική Πρεσβεία και ο Δήμος Αθηναίων προσκαλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης στο χώρο του Αμφιθεάτρου του 9.84 (Πειραιώς 100, στάση μετρό ‘Κεραμικός’) για μια ξεχωριστή βραδιά την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Όσοι βρεθούν στην Τεχνόπολη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012, που υπόσχεται να είναι «μια κατεξοχήν Βρετανική υπόθεση σε μια κατεξοχήν διεθνή σκηνή».


Η Βρετανική Πρεσβεία και ο Δήμος Αθηναίων προσκαλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης στο χώρο του Αμφιθεάτρου του 9.84 (Πειραιώς 100, στάση μετρό ‘Κεραμεικός’) για μια ξεχωριστή βραδιά την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Όσοι βρεθούν στην Τεχνόπολη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012, που υπόσχεται να είναι «μια κατεξοχήν Βρετανική υπόθεση σε μια κατεξοχήν διεθνή σκηνή».


Στην καρδιά της Αθήνας και εν αναμονή της τελετής έναρξης οι Beatles Live Tribute Band, θα μας βάλουν σε Βρετανικό μουσικό κλίμα , ερμηνεύοντας ζωντανά τραγούδια των θρυλικών Beatles.

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012, «το δικό μας Νησί των Θαυμάτων, τιμά και γιορτάζει την πληθωρική δημιουργικότητα της Βρετανικής ιδιοφυΐας σε μια τελετή έναρξης που ελπίζουμε πως θα είναι τόσο απρόσμενη και εφευρετική όσο και οι ίδιοι οι Βρετανοί.» 

Οι Έλληνες θεατές θα δουν κάτι πολύ δικό τους στην τελετή έναρξης όταν η Ολυμπιακή Φλόγα θα μπει στο στάδιο, θα ανάψει τον βωμό και θα σημάνει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ολυμπιακή Φλόγα, που ξεκίνησε το ταξίδι της τον περασμένο Μάιο στην Ολυμπία, ταξίδεψε μια εβδομάδα ανά την Ελλάδα και παραδόθηκε στην Πριγκίπισσα Άννα για να τη μεταφέρει στη Βρετανία.





Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσέλευση 21:30, έναρξη προγράμματος 22:00, προβολή τελετής έναρξης 23:00.





Στο μεταξύ κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook (ukingreece) και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας ‘Λονδίνο 2012’ για να κερδίσετε αναμνηστικά των Αγώνων! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φωτογραφίσετε το διπλό κόκκινο λεωφορείο που θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας την Πέμπτη και την Παρασκευή και να ανεβάσετε τη φωτογραφία στη σελίδα μας στο Facebook. Θα ακολουθήσει κλήρωση και μπορεί εσείς να είστε οι νικητές!



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ