Fashion Awards 2017: Η Ελίτ της μόδας παρούσα στη μεγάλη γιορτή- Οι νικητές- Οι παρουσίες που "έκλεψαν την παράσταση"(ΦΩΤΟ)

Υπέροχες εμφανίσεις στο "κόκκινο χαλί" της μόδας

Στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο έλαβε χώρα η μεγάλη γιορτή της μόδας. Τα Fashion Awards 2017. Tα μεγάλα ονόματα της μόδας έδωσαν "το παρών" και ήταν πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς την πιο ωραία εμφάνιση. Φέτος οικοδεσπότες των βραβείων ήταν οι Karlie Kloss και Jack Whitehall. 

ADWOA ABOAH -By David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Giovanna Battaglia Engelbert, Poppy Delevingne, Derek Blasberg and Miss Piggy from the Muppets on the red carpet. - Nick Harvey/REX/Shutterstock

Oι  λαμπερές κυρίες που έδωσαν το "παρών" ήταν οι πρωταγωνίστριες του γκαλά καθώς εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας που επέλεξαν για την εμφάνιση τους αλλά και το στυλ τους. 

Irina Shayk opted for a Versace gown.Photograph: Gareth Cattermole/BFC/Getty Images

KAIA GERBER By Mike Marsland/BFC/Getty Images.

Ο Τζόναθαν Άντερσον κέρδισε δύο από τα κορυφαία βραβεία στην τελετή απονομής των Fashion Awards στο Λονδίνο επαναλαμβάνοντας τη μεγάλη νίκη του 2015 στην ετήσια εκδήλωση του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας που διοργανώθηκε στην αρχή της εβδομάδας.

Burberry designer Christopher Bailey arrives at the awards, his last as chief creative officer of the fashion house.
Photograph: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

NAOMI CAMPBELL
By David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

 

Ο Άντερσον παρέλαβε τα βραβεία Βρετανός Σχεδιαστής της Χρονιάς Γυναικείων Ρούχων για τη συλλογή του J.W. Anderson και Σχεδιαστής Αξεσουάρ της Χρονιάς για τον οίκο Loewe στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Royal Albert Hall.

SELENA GOMEZ By Mike Marsland/BFC/Getty Images.

Στον Μάρκο Μπιτσάρι, διευθύνοντα σύμβουλο του οίκου Gucci απονεμήθηκε το βραβείο Επιχειρηματικός Ηγέτης και ο Κρεγκ Γκριν για δεύτερη συνεχή χρονιά έφυγε με το βραβείο Βρετανός Σχεδιαστής της Χρονιάς Ανδρικών Ρούχων.

ASHLEY GRAHAM By Samir Hussein/WireImage.

Ο Ραφ Σίμονς βραβεύθηκε ως Σχεδιαστής της Χρονιάς για τις δημιουργίες του στον Calvin Klein, ο Κρίστοφερ Μπέιλι παρέλαβε το βραβείο Εξαίρετης Συνεισφοράς στη Βρετανική Μόδα και ο Μάικλ Χάλπερμ πήρε το βραβείο Αναδυόμενου Ταλέντου Γυναικείων Ρούχων.

KARLIE KLOSS By Mike Marsland/BFC/Getty Images.

Ο Τσαρλς Τζέφρι, σχεδιαστής της ετικέτας Loverboy κέρδισε το βραβείο Αναδυόμενου Ταλέντου Ανδρικών Ρούχων.

PINK By David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Η Adwoa Aboah πήρε το βραβείο Μοντέλο της Χρονιάς και η Off-White κέρδισε το βραβείο Urban Luxe.

ZENDAYA By Mike Marsland/BFC/Getty Images.

Στη Ντονατέλα Βερσάτσε για τον Versace απονεμήθηκε το βραβείο Fashion Icon, στη Στέλα ΜακΚάρτνεϊ το Ειδικό Βραβείο Καινοτομίας.

MAISIE WILLIAMS By David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Η Πατ ΜακΓραθ κέρδισε το βραβείο Isabella Blow Δημιουργού Μόδας και η Μαρία Γκράτσια Κιούρι το βραβείο Swarovski Θετικής Αλλαγής σε ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς της στην ενδυνάμωση των γυναικών στη βιομηχανία της μόδας.

FKA TWIGS By Mike Marsland/BFC/Getty Images.

«Ως η πρώτη γυναίκα διευθύντρια δημιουργικού του Christian Dior, η Μαρία Γκράτσια έχει συνδυάσει τη μακροχρόνια προσήλωσή της στην ενδυνάμωση των γυναικών με την αληθινή δημιουργική μαγεία, για να φέρει τις σημερινές πιο δυναμικές συζητήσεις στην πρώτη σειρά της μόδας» δήλωσε η Νάντια Σβαρόβσκι, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Swarovski.

JOURDAN DUNN By Samir Hussein/WireImage.

Στην τελετή απονομής των Fashion Awards,τ η γιορτή του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας στην οποία βραβεύονται ταλέντα και αναδυόμενοι αστέρες της βιομηχανίας η Ναόμι Κάμπελ απέτισε φόρο τιμής στον Αζεντίν Αλαϊά, τον θρυλικό μόδιστρο, ο οποίος πέθανε πριν από δύο εβδομάδες στο Παρίσι.

PAMELA ANDERSON By Jeff Spicer/BFC/Getty Images.

Με πληροφορίες από τον Guardian και το Vanity Fair

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ