Μade in Greece το πρώτο "smart" ξενοδοχείο της Ελλάδας - Στο Kubic Hotel κλείνεις τον κλιματισμό από το κινητό σου (ΦΩΤΟ)

Το ξενοδοχείο που ονειρεύονται  millennials είναι εδώ και είναι ελληνικό

Επιμέλεια Ειρήνη Πιτσόλη

Ονειρεύομαι ένα "έξυπνο ξενοδοχείο". Να το επισκέπτομαι και να μπορώ να τα κάνω όλα με το πάτημα ενός κουπιού.  Μα.... υπάρχουν "έξυπνα ξενοδοχεία";

Υπάρχουν είναι τα ξενοδοχεία που συνδυάζουν σύγχρονη τεχνολογία και μοντέρνες παροχές ώστε ο επισκέπτης του να μην χρειάζεται "να κουνήσει το δαχτυλάκι" του.

Το πρώτο τέτοιο ελληνικό ξενοδοχείο - που πραγματοποίησε το όνειρο μου -  βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Ο λόγος για το Kubic Athens Hotel, που άνοιξε τις πύλες του εδώ και 4 μήνες περίπου.

Είναι ένα κομψό ξενοδοχείο στην Αγίου Κωνσταντίνου, δίπλα στο Εθνικό Θέατρο. Και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το πανέμορφο  ιστορικό κτίσμα του  Τσίλλερ. Είναι ένα κτίριο με μοντέρνο design πραγματικό κόσμημα για την περιοχή.

 

Στο πρώτο full digital ξενοδοχείο της Ελλάδας ξεχνάς τους διακόπτες…

Το ολοκαίνουργιο Kubic Athens Hotel, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, που λειτουργεί βασισμένο σε υψηλή και έξυπνη τεχνολογία, όπου οι πελάτες θα απολαύσουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ αφενός της υψηλής φιλοσοφίας φιλοξενίας και αφετέρου της απόλυτης αυτονομίας.

Στεγάζεται σε ένα παλιό βιομηχανικό κτήριο που διαθέτει πρόσοψη από χάλυβα και γυαλί.

Το ξενοδοχείο συνδυάζει σύγχρονη τεχνολογία και μοντέρνες παροχές, προσφέροντας καλαίσθητα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και tablet τελευταίας τεχνολογίας

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργεί 24ωρο μοντέρνο μπαρ, στο οποίο μπορείτε να περάσετε ένα χαλαρό βράδυ  με την παρέα σας, ή να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Το πολυώροφο κτίριο, με δύο υπόγεια, συνιδιοκτησίας του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (75%) και του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (25%), ενοικιάσθηκε για 24 χρόνια από την εταιρεία Πυθαγόρειο ΑΕΞΤΕ, η οποία εξασφάλισε την αλλαγή χρήσης του σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Η νέα μονάδα δυναμικότητας 56 δωματίων με εστιατόριο, roof garden κ.ά., της οποίας η ανακαίνιση κόστισε περίπου 2 εκ. ευρώ παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνολογικές λύσεις στους πελάτες της, λειτουργώντας ουσιαστικά ως «έξυπνο» ξενοδοχείο – smart hotel.

Όλα τα δωμάτια στο Kubic Athens hotel είναι εξοπλισμένα με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και έχουν διακόσμηση σε ανοιχτόχρωμους πράσινους και γκρι τόνους.

Περιλαμβάνουν επίσης LG smart tv 43 ιντσών 4K, θύρες USB, τηλέφωνο VoIP, και παράθυρα με ηχομόνωση.

Στα δωμάτια υπάρχει τελευταίας τεχνολογίας της Tablet που επιτρέπει στους επισκέπτες να προγραμματίσουν όλες τις ρυθμίσεις για την ευχάριστη διαμονή τους, ελέγχοντας και προγραμματίζοντας μέσα από αυτό, τη θερμοκρασία δωματίου, την τηλεόραση, τα στόρια των παραθύρων, να ”φτιάξουν” σενάρια και χρωματισμούς φωτισμού του δωματίου τους , ενώ όλα τα παραπάνω μπορούν να μεταφερθούν ή να γίνονται παράλληλα και μέσω της αποκλειστικής διαδραστικής εφαρμογής του ξενοδοχείου (mobile app), η οποία μπορεί να «εγκατασταθεί» σε κάθε smartphone.

Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν υπολογιστές Apple Mac για χρήση από τους επισκέπτες, αίθουσα συνεδριάσεων , Business Center και Δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας σε όλους τους χώρους.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν υγιεινές βιολογικές γεύσεις, διάφορα είδη καφέ και ποτά από το μπαρ του ξενοδοχείου, ενώ θα διατίθενται επίσης σνακ σε πακέτο.

 

 

Getting closer to Xmas By @nelly_amp #Kubicathenshotel #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kubic Athens Hotel (@kubicathenshotel) στις

 

<script>

Οι millennials ,οι σύγχρονοι ταξιδιώτες και οι επαγγελματίες είναι μεταξύ όσων θα βρουν στο Kubic Hotel τη νέα ξενοδοχειακή εμπειρία που αναζητούσαν εδώ και καιρό, απολαμβάνοντας το Business Center με υπολογιστές Apple Mac, αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 40 ατόμων πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, και δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας σε όλους τους χώρους.

Κάθε όροφος διαθέτει 8 δωμάτια, εκ των οποίων τα 5 είναι αστικής κατηγορίας, Urban Kubic και Urban Kubic City με επιφάνεια που κυμαίνεται από 18 έως 21 τετραγωνικά μέτρα , ενώ υπάρχουν και κατηγορίες 2XLarge KubicCity View και 3XLarge Kubic City View, με επιφάνεια που κυμαίνεται από 23 έως 26 τετραγωνικά μέτρα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει και 3 δωμάτια για την εξυπηρέτηση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Το Kubic Athens Hotel στεγάζεται σε ένα γωνιακό κτίριο, το οποίο έχει θέα στο Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, μια εκπληκτική αρχιτεκτονική δημιουργία του Ernst Ziller και την πρόσφατα ανακαινισμένη επιβλητική εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και την υπέροχη μαρμάρινη αυλή του.

Τόσο το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας όσο και η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου χτίστηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα και έχουν πλούσιο ιστορικό παρελθόν. Σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν θέα στα δύο αυτά κτίρια.

Η πλατεία Ομονοίας απέχει 500μ. από το Kubic Athens Hotel, ενώ ο σταθμός Μεταξουργείο του μετρό είναι προσβάσιμος σε 4 λεπτά με τα πόδια.

Info

Kubic Athens Hotel

Αγίου Κωνσταντίνου 26 Αθήνα

Τηλέφωνο: 211 4021695

email: info@kubichotel.gr

Web site: www.Kubichotel.gr

Facebook Page

Twitter

Instagram

Ευχαριστούμε τον κο Κούρτη Μηνά, Ecommerce & Online Marketing Manager για την πολύτιμη βοήθεια του.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Made in Greece News

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ