Στο ρυθμό της... απεργίας η χώρα: Έτσι θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο, Πέμπτη

Ταλαιπωρίας συνέχεια αύριο για το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας.

Σε πλήθος στάσεων εργασίας προχωρούν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, μετρό και τρόλεϊ.

Συγκεκριμένα:

  • Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 09:00 π.μ. – 9:00 μ.μ. λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.
  • Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 16:00 λόγω των στάσεων εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

 

Επίσης, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στην 24ωρη απεργία.

Συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης δεν θα εκτελεστούν σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

“Την Πέμπτη, αναστέλλονται τα δρομολόγια όλων των επιβατικών αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και των λεωφορείων που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου της” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τέλος, δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία από τα ξημερώματα της Πέμπτης έως και τα μεσάνυχτα, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ