Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Απίστευτη αποκάλυψη! Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε δώρο σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια - Η διήγηση από πρώτο χέρι...

Ο Ράντι Γκέρμπερ είναι φίλος και συνεργάτης του Χολιγουντιανού σταρ στην εταιρία Casamigos και σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ.

Όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξη του, το 2013 ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε κάνει δώρο - έκπληξη στους 14 καρδιακούς φίλους του, τους οποίους αποκαλεί ως «The Boys» από ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο ηθοποιός σκέφτηκε πως η κίνηση αυτή δεν ήταν αρκετά γενναιόδωρη και αποφάσισε να τους πληρώσει τους φόρους τους για εκείνη τη χρονιά. O Γκέρμπερ δηλώνει στη συνέντευξη του «Είμαστε μια παρέα κολλητών που αποκαλούμαστε μεταξύ μας “The Boys”.

Ο Τζορτζ μας τηλεφώνησε και λέει, “Σημειώστε την ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου 2013 στο ημερολόγιο. Όλοι θα έρθετε σπίτι μου για φαγητό», Ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ αφηγείται, Όπως λέει, όταν πήγαν, βρήκαν σε καθεμιά από τις θέσεις του τραπεζιού πανάκριβους χαρτοφύλακες γνωστής μάρκας, που ο καθένας περιείχε ένα εκατομμύριο δολάρια σε χαρτονομίσματα των 20.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, οι φίλοι του Κλούνεϊ δεν είναι όλοι πλούσιοι και κάποιο είχαν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.  «Τότε ο Τζορτζ ξεκινά να μας λέει, “Ακούστε παιδιά, θέλω να ξέρετε πόσα σημαίνετε για μένα και τη ζωή μου. Ήρθα στο Λος Άντζελες και κοιμήθηκα στον καναπέ σας. Είμαι τόσο τυχερός που έχω όλους εσάς στη ζωή μου και χωρίς εσάς δεν θα ήμουν σήμερα εδώ που είμαι. Οπότε έχει σημασία για μένα όσο είμαστε ακόμα μαζί να σας το ανταποδώσω. Οπότε θέλω όλοι να ανοίξετε τους χαρτοφύλακες», συνεχίζει την αφήγηση ο Rande Gerber, σημειώνοντας πως στο θέαμα των χρημάτων όλοι έπαθαν σοκ.

Ο 56χρονος συνεργάτης του ηθοποιού, όπως αναφέρει το marieclare.gr, είναι αρκετά ευκατάστατος και επέμενε να μην κρατήσει τα λεφτά αλλά ο Κλούνεϊ δεν άκουγε κουβέντα, οπότε τα δέχθηκε και μετά τα δώρισε όλα σε φιλανθρωπίες. «Όλοι μας ανεξαιρέτως, και οι 14, πήραμε από ένα εκατομμύριο δολάρια. Είχαμε πάθει σοκ. Και ο Τζορτζ συνέχισε, “Ξέρω πως όλοι περάσαμε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, κάποιοι ακόμη τις περνάνε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας, μην ανησυχείτε ας πούμε για το σχολείο τους, μην ανησυχείτε για το αν θα μπορέσετε να πληρώσετε τα δάνεια. Όλοι σας φροντίσατε τον Τζορτζ και τώρα σας το ξεπληρώνει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πλήρωσα και τους φόρους σας οπότε το εκατομμύριο είναι όλο δικό σας”»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ