Το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ αντικείμενο... τζόγου- Στοιχηματίζει η Βρετανία για το όνομα και την ώρα γεννήσεως

Σε ετοιμότητα οι στοιχηματικές εταιρείες

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Καθώς ο καιρός περνάει και η ώρα άφιξης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας πλησιάζει... τα στοιχήματα παίρνουν φωτιά.

Έξι περίπου μήνες πριν τη γέννηση του μωρού του Ουίλιαμ και της Κέιτ, οι στοιχηματικές εταιρείες, αρπάζουν την ευκαιρία και δέχονται πλέον στοιχήματα για το πιθανό όνομα και την ώρα γεννήσεως!

Μετά τον Τζορτζ και τη μικρή Σαρλότ, η... όρεξη για τους απόγονους της γαλαζοαίματης οικογένειες έχει ανοίξει στο βρετανούς πολίτες. Οι πληροφορίες από το παλάτι του Κένσιγκτον, δημοσιεύονται με το σταγονόμετρο και έτσι οι ερωτήσεις που απασχολούν τους πολίτες, αφορούν το όνομα του μωρού, το φύλο, το μαιευτήριο στο οποίο θα γεννηθεί αλλά ακόμη και την ώρα!

Οι στοιχηματικές εταιρείες που ξεκίνησαν την αποδοχή των πονταρισμάτων έχουν ως φαβορί τα ονόματα Άλις, Ελίζαμπεθ,  Βικτόρια, αν γεννηθεί κορίτσι και  Άρθουρ και  Φίλιπ, . αν γεννηθεί αγόρι. Επίσης δημοφιλείς επιλογές  αν γεννηθεί αγόρι ,είναι τα ονόματα Άλμπερτ , Ουίλιαμ, Τζέιμς.  "Μπαλαντέρ" στα ονόματα θεωρείται το όνομα Ντόναλντ όπως αναφέρει η The Sun.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ