Το αισχρό πάρτι των μαθητών που οδήγησε στη φυλακή τους καθηγητές σχολείου της Ρωσίας - Αλκοόλ- σύριγγες - κεφάλι χοίρου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και το πάρτι αγρίεψε πολύ

Ότι κι αν έχετε ακούσει για ξέφρενα ή άγρια πάρτι, ή για νεαρούς που παρεκτρέπονται δεν μοιάζει με αυτό που έγινε σε σχολείο του στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας. Οι συμμετέχοντες επιδόθηκαν σε αθλιότητες με αποτέλεσμα οι καθηγητές του σχολείου να βρεθούν αντιμέτωποι με το νόμο, αφού η διοίκηση του σχολείου είχε δώσει την έγκριση της.

Πρωταγωνιστές του πάρτι όπως αναφέρει το Russia today, ήταν γουρουνοκεφαλές, σύριγγες και πεντάλφες γεμάτες με αίμα . Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του σχολικού συμβουλίου στο Instagram, έφηβα αγόρια και κορίτσια, κάποια ημίγυμνα, άλλα ντυμένα σε στυλ emo και goth και με βαρύ μάυρο μακιγιάζ, συμμετέχουν σε μια σειρά από παράξενα τελετυουργικά, όπως το να πιάνουν με γυνά χέρια το κεφάλι ενός χοίρου, ή να βάζουν έναν συμμαθητή τους να ξαπλώσει επάνω σε μια πεντάλφα στο πάτωμα μιας αίθουσας. Οι μαθητές μάλιστα, έκαναν και live stream το πάρτι.

Οι αυθεντικές φωτογραφίες έχουν διαγραφεί από το λογαριασμό, ωστόσο screenshots αναρτήθηκαν στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Καλίνινγκραντ exclav.ru.

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνονται σύριγγες γεμάτες με κάτι που μιάζει με αίμα διασκορπισμένες πάνω σε ένα γραφείο με αναμμένα κεριά και δεκάδες προφυλακτικά διπλα σε μπουκάλια βότκας που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την... ατμόσφαιρα του πάρτι.

Οι μαθητές φαίνονται να απολαμβάνουν το πάρτι, ενώ σε άλλη φωτογραφία ορισμένοι από αυτούς βουτούν το κεφάλι ενός κοριτσιού μέσα σε μία λευκή σκόνη -αγνώστου ταυτότητος

Το οργιώδες πάρτι έλαβε χώρα σε διάφορες αίθουσες του σχολείο, αλλά το κεφάλι του γουρουνιού εμφανίστηκε στην αίθουσα χημείας. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ