Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αδιανόητη τραγωδία για 22χρονη κοπέλα: Άγρια πίτμπουλ κατασπάραξαν την νεαρή καλλονή και φύλαγαν τη σορό της

"Αυτά τα σκυλιά δεν θα τη σκότωναν. Θα την πέθαιναν στα φιλιά" είπε η φίλη της.

Βόλτα θανάτου αποδείχθηκε για την άτυχη κοπέλα ο πρωινός περίπατος με τα δύο πίτμπουλ σκυλιά της.

Ο λόγος για την 22χρονη Bethany Lynn Stephens, στην οποία τα πίτμπουλ ξαφνικά επιτέθηκαν προκαλώντας της τραύματα που απέβησαν μοιραία. Η κοπέλα έχασε τη ζωή της στη βόλτα που έβγαλε τα σκυλιά της και το πτώμα της βρήκε ο πατέρας της, με τα σκυλιά να την φυλάνε.

Τα σκυλιά ήταν ογκώδη και ζύγιζαν όσο και η νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με όσα είπε ο σερίφης James L. Agnew είχαν εκπαιδευτεί για να παίρνουν μέρος σε κυνομαχίες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η άτυχη κοπέλα είχε τραύματα στα χέρια της και στο κρανίο της. "Τα πρώτα τραύματα έγιναν στο λαιμό και το πρόσωπό της" λέει ο σερίφης, προσθέτοντας ότι τα σκυλιά την έριξαν στο έδαφος αναίσθητη και εκεί τη σκότωσαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο στα 40 χρόνια που βρίσκεται στο επάγγελμα δεν έχει δει ποτέ ξανά μιας τέτοιας αγριότητας επίθεση από πίτμπουλ. Τα ζώα απομακρύνθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος αφού αναισθητοποιήθηκαν και αναμένεται να θανατωθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ