5 ιδέες με εκπληκτικά σύνολα για το ρεβεγιόν

Οι ημέρες των γιορτών πλησιάζουν και η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία.

Αν λοιπόν δεν έχετε σκεφτεί ακόμα τι να φορέσετε στο ρεβεγιόν, βρείτε το ιδανικό ντύσιμο και συνθέστε ένα εκπληκτικό σύνολο για το ρεβεγιόν, κάνοντας τους πάντες να σας κοιτούν με θαυμασμό.

Επιλέξτε για εκείνη την βραδιά ένα υπέροχο φόρεμα, μια φούστα σε όποιο μήκος προτιμάτε, μια ολόσωμη φόρμα ή ένα παντελόνι. Καταλήγοντας λοιπόν στο βασικό κομμάτι του συνόλου σας, δημιουργήστε ένα glamorous outfit για τις γιορτές. Συνδυάστε το με το κατάλληλο γιορτινό μανικιούρ και μακιγιάζ και το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό.

Ακολουθούν 5 ιδέες με υπέροχα σύνολα για το ρεβεγιόν από το beautetinkyriaki.gr:

Chic και θηλυκό look


Chic σύνολο με μαύρη τούλινη και φουσκωτή μίντι φούστα, μπεζ εφαρμοστό μπλουζάκι ζιβάγκο και μαύρες γόβες.

Αυτό το υπέροχο και άκρως θηλυκό σύνολο ολοκληρώνεται με ανάλαφρες μπούκλες σε μακριά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και nude μακιγιάζ ματιών με burgundy χείλη.

Nude δαντέλα με κόκκινη φούστα


Γιορτινό σύνολο με δαντελένιο nude μπλουζάκι, κόκκινη μίντι φούστα, μπεζ γόβες και μαύρο τσαντάκι.

Το συγκεκριμένο βραδινό ντύσιμο για το ρεβεγιόν, αναδεικνύεται υπέροχα με ένα nude cat eye makeup και έντονα κόκκινα χείλη. Όσον αφορά το χτένισμα, αφήστε τα κάτω, σχηματίζοντας υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες σε μακριά ή κοντά μαλλιά.

Black & Gold


Glamorous outfit για τις γιορτές με μίνι εφαρμοστή χρυσή φούστα με παγιέτες, μαύρο εφαρμοστό μπλουζάκι ζιβάγκο, μαύρο χοντρό καλσόν, μαύρο τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα, χρυσούς κρίκους στα αυτιά και μαύρες μυτερές γόβες.

Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες και αφήστε τα ανάλαφρα κάτω. Βάψτε κόκκινα νύχια και χείλη, και δημιουργήστε ένα υπέροχο μακιγιάζ ματιών με απαλό μαύρο περίγραμμα και nude σκιές.

Το κόκκινο φόρεμα που σαγηνεύει τους πάντες


Άκρως γιορτινό σύνολο με εντυπωσιακό μίντι κόκκινο φόρεμα στενό στο επάνω μέρος, ζώνη με τεράστιο κόκκινο φιόγκο και φούστα που ανοίγει, συνδυασμένο με μαύρες γόβες με χρυσό τακούνι.

Ολοκληρώστε το σύνολο με το βραδινό σας φόρεμα για το ρεβεγιόν, με γιορτινό μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις στα μάτια και έντονο κόκκινο κραγιόν. Όσο για τα μαλλιά σας, ένας chic χαμηλός και απλός κότσος αποτελεί πάντα μια υπέροχη ιδέα για τις γιορτές.
 

Burgundy με ασημί σύνολο


Εντυπωσιακό σύνολο με βελούδινο burgundy εφαρμοστό μπλουζάκι, μακριά εφαρμοστή φούστα με ασημένιες παγιέτες και μαύρη τσάντα φάκελο.

Δημιουργήστε ένα χτένισμα για τις γιορτές με μπούκλες και τραβηγμένα όλα τα μαλλιά σε μια πλάγια χαλαρή πλεξούδα. Για το μακιγιάζ, επιλέξτε μια κόκκινη απόχρωση στα χείλη και κάντε ένα nude μακιγιάζ ματιών με μαύρη γραμμή eyeliner.

Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό σύνολο για το ρεβεγιόν ανάλογα με το στυλ σας και ετοιμαστείτε να γίνετε θεά για μια εντυπωσιακή επίσημη εμφάνιση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ