Φωτό & βίντεο από το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μπεσκένη - Λύγισε στον επικήδειο ο Άδωνις Γεωργιάδης...

"Έφυγε" στα 43 του χρόνια ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Πλήθος κόσμου, συγγενών και φίλων συγκεντρώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου για να πουν το "τελαυταίο αντίο" στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη.

Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν εκφώνησε τον επικήδειο. Όσο μπόρεσε, γιατί του ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά του. "Δεν θα αφήσω την οικογένειά σου μόνη της, καλό ταξίδι φίλε", κατάφερε να πει, πριν ξεσπάσει σε λυγμούς. 

"Ο Βασίλης Μπεσκένης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια. Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενό του και εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά για να καθιερωθεί και να διακριθεί. Πιστός στην δεοντολογία, κρατήθηκε μακριά από κραυγές και αφορισμούς, φροντίζοντας να παρέχει έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό έγινε αποδεκτός και σεβαστός από όλους. Ο τραγικός θάνατός του, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του, κάνει τα λόγια φτωχά, καθώς δεν μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν. Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε για πάντα, αφήνει, όμως, πίσω του παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεώτερους συναδέλφους" υπογραμμίζει η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθούν φωτογραφίες & βίντεο από το newsit:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ