Μπορεί να ήρθε τρίτος στο Nomads, μα ο Γιώργος Μαυρίδης είναι νικητής - Ιδού πως μας συγκίνησε ο γνωστός παρουσιαστής... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον λόγο της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αποκάλυψε λίγο πριν την τελική αναμέτρηση ο γνωστός παρουσιαστής το βράδυ της Παρασκευής προκαλώντας πλήθος θερμών σχολίων στα social media.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της προβολής του τελευταίου επεισοδίου του Nomads, o ANT1 εξέδωσε ανακοίνωση για όσα δήλωσε νωρίτερα ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνονται όλα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Δηλαδή όσα αποκάλυψε για τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο, όπου του προτάθηκε η συμμετοχή του και την συμφωνία που έκαναν για να λάβει εν τέλει μέρος σε αυτό.

"Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε στο απόσπασμα την παραδοχή του Γιώργου Μαυρίδη:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ