"Ήταν μια δέσμευση στον εαυτό μου..." H εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την εγκυμοσύνη & την κατάψυξη ωαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Stars System στο STAR φιλοξενήθηκε η όμορφη παρουσιάστρια.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για την τρέχουσα σεζόν παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στην Άση Μπήλιου.

Ανάμεσα σε άλλα, η αστρολόγος τη ρώτησε για την απόφαση της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, αλλά και για την εγκυμοσύνη της που τελικά ήρθε πολύ εύκολα όπως εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια.

"Είναι μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε δυο μήνες πριν μείνω έγκυος. Είχε ξεκινήσει από νωρίτερα. Ήταν μια δέσμευση που είχα κάνει στον εαυτό μου όταν έκλεισα τα 38. Είχα πει θα το κάνω γιατί απλούστατα, επειδή εσύ με ξέρεις και πιο προσωπικά, είμαι ένας άνθρωπος που αν δεν είχα τις συνθήκες έτσι όπως εγώ τις ονειρευόμουν, δεν θα έπαιρνα ποτέ το ρίσκο να γίνω μητέρα και να κάνω οικογένεια. Επειδή όταν πήρα την απόφαση αυτή στα προηγούμενα γενέθλια μου, οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες, είπα θα το κάνω και ας μην χρειαστούν και ποτέ. Είναι μια διαδικασία που δεν είναι καθόλου επώδυνη, είναι πολύ εύκολη και νομίζω ότι σε λυτρώνει. Εμένα προς το παρόν δεν μου χρειάστηκε, τώρα δεν ξέρεις αν θα κάνω δεύτερο παιδί, πόσο σύντομα, αν θα είναι το ίδιο εύκολο στα 40+ όσο ήταν στα 38 μου. Γιατί εγώ ήμουν από τις πολύ τυχερές. Εμείς δηλαδή με τον Θοδωρή λέγαμε να το ξεκινήσουμε για να το πιάσουμε σε κανά 6μηνο", ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ