"Είναι η οικογένεια που δεν είχε ποτέ" λέει ο πρίγκιπας Χάρι για τα Χριστούγεννα της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

"Η Μέγκαν πέρασε υπέροχα τα Χριστούγεννα και η οικογένεια τη λάτρεψε"

Λεπτομέρειες για το πως πέρασε η Μέγκαν Μαρκλ τα πρώτα της Χριστούγεννα στο παλάτι, έδωσε σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό  Radio 4.

Ο 33χρονος πρίγκηπας ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Today", ενώ η συνέντευξη που πήρε ο πρίγκιπας από τον Μπάρακ Ομπάμα - η πρώτη που έδωσε από τότε που έφυγε από το οβάλ γραφείο- έπαιζε ζωντανά στον αέρα. Ο πρίγκιπας Χάρι, βοήθησε στην διεξαγωγή γκάλοπ για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος προτρέπει τους ηγέτες του κόσμου να χρησιμοποιούν σωστά τα Social Media, προειδοποιώντας ότι η λάθος χρήση, διαστρεβλώνει την αντίληψη του κόσμου για σοβαρά ζητήματα.

Prince Harry (pictured on the Today programme) described his Christmas

Η συζήτηση στράφηκε στο πως πέρασε τα Χριστούγεννα η Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής  Sarah Montague, έκανε στον πρίγκιπα σχετική ερώτηση.

The 33-year-old was guest editing the Radio 4 Today programme and was asked about how he celebrated Christmas with his family 

"Ηταν φανταστικά πραγματικά το απόλαυσε" είπε ο πρίγκιπας Χάρι, και πρόσθεσε ότι η βασιλική οικογένεια λάτρεψε την Μέγκαν και "ήταν η οικογένεια που δεν είχε ποτέ".

The Prince spoke with heavyweight boxing champion Anthony Joshua who was also interviewed on the show 

The prince said that he has 'one of the biggest families' and added that they all loved having Meghan with them for the festivities

Prince Harry interviewed Barack Obama during the Invictus Games in Toronto in September (pictured) and the interview was played during the show

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ,  Doria Ragland, 61 ετών, και ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ Sr, 73 ετών, είναι διαζευγμένοι από το 1987 και ο πατέρας της Μέγκαν δεν έχει ακόμη γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της κόρης του.

Prince Harry (pictured with Miss Markle in Sandringham on Christmas Day) said they had a 'fantastic' Christmas together 

The couple posed for photographs

Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν φέρεται να δήλωσε , σύμφωνα με την Daily Mail, ότι ο άπληστος πατέρας της, θα θέλει πάρα πολύ να είναι αυτός που θα συνοδέψει τη Μέγκαν στην εκκλησία το επόμενο έτος και ότι ο ανιψιός της είναι ικανός να "σκοτώσει" αν δεν προσκληθεί στην τελετή.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ