Όταν πατέρας διέκοψε & έπιασε τον 13χρονο γιο του σε "ιδιαίτερα μαθήματα" με την άτακτη δασκάλα στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου

Εντοπίστυηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία στο κινητό του έφηβου...

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη μέσα στο αμάξι της να κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα μια ατίθαση εκπαιδευτικός από τον πατέρα του 13χρονου μαθητή της.

Έπειτα από την καταγγελία του συγκεκριμένου περιστατικού στις Αρχές η 44χρονη Ρέιτσελ Γκονζάλεζ πέρασε τα Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα.

Ειδικότερα, ύστερα και από έρευνα της αστυνομίας του Μπέι Σίτι στο Τέξας των ΗΠΑ που εντοπίστυηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία στο κινητό του έφηβου, συνελήφθη στις 22 Δεκεμβρίου με τις κατηγορίες για αποπλάνηση μέσω του Διαδικτύου και ανάρμοστη σχέση με μαθητή.

Η Γκονζάλες οδηγήθηκε σε τοπική φυλακή, από την οποία αφέθηκε λίγες ημέρες αργότερα ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της, αφού κατέβαλε προηγουμένως την εγγύηση που όρισε ο δικαστής. 

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με την Daily Mail, πως τα κρούσματα καθηγητριών που αποπλανούν ανήλικους μαθητές τους ολοένα και πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα στην Αμερική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ